بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

از سلیمی تازه از مصدومیت برگشته تا مرادمند تازه وارد/ جانشین روزبه چشمی در دربی کیست؟

منبع : خبرورزشی
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : یکشنبه 1 مهر 1403 | 12:42

به گزارش خبرورزشی، روزبه چشمی در بازی با نساجی از زمین بازی اخراج شد تا غایب بزرگ آبی ها در بازی با پرسپولیس در هفته ششم لیگ برتر باشد.

اگرچه مدیران استقلال برای پاک کردن کارت قرمز چشمی که به عقیده بسیاری از کارشناسان داوری تصمیم درستی نبوده به کمیته داوران نامه زده اند اما بعید است این بازیکن بتواند در بازی با پرسپولیس بازی کند.

با این شرایط اگر نکونام بخواهد با سیستم ۳ دفاعه بازی کند، باید از بین مرادمند و ایمان سلیمی یک نفر را به ترکیب اضافه کند؛ این در شرایطی است که مرادمند به تازگی به تمرینات استقلال برگشته و شاید آمادگی کامل نداشته باشد و سلیمی هم به تازگی از مصدومیت برگشته است و او هم همین شرایط را دارد.

با این وضعیت باید منتظر ماند و دید آیا نکونام تغییر سیستم می دهد یا یکی از این ۲ بازیکن در ترکیب اصلی بازی می کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *