بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

ایلکای گوندوعان: بازی برای بارسلونا رویای من بود و هرگز پشیمان نیستم

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : شنبه 31 شهریور 1403 | 11:06

طرفداری | ایلکای گوندوعان از تجربه بازی برای بارسلونا می‌گوید. 

ایلکای گوندوعان ابتدای فصل ۲۴-۲۰۲۳ و پس از پایان قراردادش با منچسترسیتی، راهی بارسلونا شد. هافبک آلمانی که به عنوان کاپیتان منچسترسیتی و تیم ملی آلمان به بارسا آمده بود، یکی از بهترین بازیکنان فصلِ تیم ژاوی بود اما در نهایت هیچ موفقیتی در سطح تیمی کسب نکرد. 

گوندوعان در ابتدای فصل ۲۵-۲۰۲۴ متوجه شد که جایی در پروژه باشگاه بارسلونا و هانسی فلیک ندارد و در نهایت این تیم را به مقصد منچسترسیتی ترک کرد. هافبک ۳۳ ساله در مصاحبه جدید خودش با دیلی میل راجع به دوران حضورش در بارسلونا حرف زد. 

در بارسلونا، ما فصل را با ۸۵ امتیاز تمام کردیم، تنها ۳ امتیاز کمتر از فصل قبل که قهرمان لالیگا شدیم. تجربه سخت اما شگفت‌انگیزی بود. به هیچ وجه از تصمیم خودم پشیمان نیستم. به نظر خودم دوران موفقیت‌آمیزی را در بارسلونا سپری کردم. فراتر از هر اتفاقی که افتاد، فرصت پوشیدن یکی از بزرگ‌ترین تیم‌های جهان نصیب من شد و یکی از رویاهای دوران کودکی خودم را به واقعیت تبدیل کردم: بازی برای بارسلونا و پوشیدن پیراهن این تیم. 

دسته بندی ها : طرفداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *