درگیری عجیب دو ستاره گل محمدی در دیدار مقابل شهرخودرو + سند
درگیری لفظی حامد لک و سیامک نعمتی

بازی دیشب پرسپولیس و شهر خودرو حامد لک پس از دو اشتباه متوالی سیامک نعمتی درگیری لفظی را با او داشت.
در حالی که بازی تیم های پرسپولیس و شهرخودرو با برتری ۲-۱ سرخپوشان به پایان رسید اما در نیمه دوم اتفاقی عجیب بین دو بازیکن این تیم رقم خورد؛ جایی که سیامک نعمتی و حامد لک بگومگوی کوتاهی را باهم داشت.
ماجرا از این قرار است که سیامک نعمتی در دقیقه ۶۹ نتوانست توپ را کنترل کند و تبدیل به اوت برای شهرخودرو شد. یک دقیقه بعد نعمتی در حالی که توپ را در اختیار داشت، نتوانست از بازیکن مقابل بگذرد و آن را از دست داد که در این لحظه یحیی نیز نسبت به عملکرد بازیکن تیمش معترض شد. لحظاتی بعد حامد لک با سیو متوالی تیمش را نجات داد اما این مقدمهای بود بر درگیری لفظی او با سیامک نعمتی که البته خیلی زود به پایان رسید.
به نظر میرسد ابتدا سیامک نعمتی بود که نسبت به اشتباهات حامد لک اعتراض کرد و سپس حامد لک با دست به وسط زمین و جایی که هافبک سرخپوشان دو بار توپ را از دست داد، اشاره کرد. در شرایطی که درگیری بین این دو میرفت که بالا بگیرد، رامین رضاییان وارد ماجرا شد و سیامک نعمتی را از صحنه دور کرد و در ادامه نیز جلوی دهان او را گرفت تا کار به جاهای باریک کشیده نشود.




ستاره پرسپولیس و همسرش در کنسرت آرمین زارعی
پوستر متفاوت پرسپولیس به مناسبت روز مادر + سند
تصویر دیده نشده از ستاره پرسپولیس در فضای مجازی خبرساز شد + سند
مجمع مهم باشگاه پرسپولیس در ۲۹ آذر + عکس
کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس به تمرین برگشت + عکس
بازگشت هافبک خلاق و بازیساز پرسپولیس + عکس









