یک آمار نگران کننده از وضعیت رئال مادرید
رئال مادرید و ثبت 10 گل خورده در 4 بازی اخیر

رئال مادرید تا قبل از سوپرجام از نظر دفاعی تیمی فوقالعاده بود ولی در بازیهای اخیر ۱۰ بار دروازهاش باز شده است.
رئال مادرید در پایان نیم فصل اول لالیگا در ۱۹ بازی تنها یازده بار دروازه اش باز شد و این بهترین رکورد دفاعی تاریخ باشگاه مادریدی بود. اگر بخواهیم همه بازی های رئال تا قبل از سوپرجام را حساب کنیم، رئال در ۲۶ بازی ۱۹ گل دریافت کرد که آمار بسیار خوبی بود اما از سوپرجام به یکباره همه چیز عوض شد.
رئال در نیمه نهایی ۵-۳ اتلتیکو را برد و به فینال رفت تا آنجا بارسا را ۴-۱ شکست دهد. در بازگشت از عربستان، رئال مادرید در یک هشتم نهایی کوپا دل ری و در زمین اتلتیکو متحمل شکست ۴-۲ شد و سپس در بیستمین بازی خود در لالیگا ۳-۲ آلمریا را شکست داد.
نکته قابل توجه در ۴ بازی اخیر رئال، دریافت ۱۰ گل از رقبا بوده است (هفت گل فقط از اتلتیکو). کارلو آنچلوتی به این قضیه در نشست خبری بعد از بازی با آلمریا اشاره کرده و گفت که باید به دقت این مورد را بررسی کند چون می تواند به شدت نگران کننده باشد. او تاکید کرد که تیم نباید اتحاد و تمرکزش در بازیها را از دست بدهد.


رئال مادرید با چه ترکیبی برابر راسینگ به میدان می رود؟
تأکید ستاره محبوب بارسلونا بر صدرنشینی این تیم در لالیگا و لزوم درس گرفتن از شکست
واکنش ستاره بارسلونا به باخت تلخ برابر رئال مادرید
فهرست رئال مادرید برای ال کلاسیکو حساس اعلام شد
واکنش ستاره جدید بارسلونا به ال کلاسیکو حساس
کری خوانی سنگین ستاره بارسلونا برای رئال مادرید دیدار ال کلاسیکو









