بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

ستاره پرسپولیس عصبانی از تعویض + عکس

عصبانیت سروش رفیعی به خاطر تعویض شدن برابر مس رفسنجان

نویسنده : Parsfootball Multi media
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : سه شنبه 12 دی 1402 | 11:27
رفیعی ؛ عصبانیت سروش رفیعی به خاطر تعویض شدن برابر مس رفسنجان

سروش رفیعی در بازی با مثل رفسنجان ۸۵ دقیقه در زمین حضور داشت.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

پرسپولیس شب سختی را در رفسنجان سپری کرد. سرخ‌ها که پس از شکست سپاهان بهترین فرصت را برای رد کردن این تیم در جدول و هم امتیاز شدن با استقلال صدرنشین داشتند، مقابل مس بحران‌زده به تساوی یک بر یک رضایت دادند.

سروش رفیعی، بازی‌ساز پرسپولیس که در این مسابقه از ابتدا در زمین حضور داشت، پس از اینکه در دقیقه ۸۵ از زمین تعویض شد، به شدت شاکی و ناراحت بود. اتفاقی که کمتر پیش می‌آید از سروش رفیعی ببینیم.

او پس از اینکه جای خود را در دقایق پایانی به مسعود ریگی داد حرف‌هایی را زیر لب تکرار می‌کرد و با حرکات دست خود به نوعی نشان داد از تعویضش ناراحت است.

رفیعی ؛ عصبانیت سروش رفیعی به خاطر تعویض شدن برابر مس رفسنجان رفیعی ؛ عصبانیت سروش رفیعی به خاطر تعویض شدن برابر مس رفسنجان
رفیعی در نیم فصل اول سه پاس گل برای پرسپولیس ثبت کرده است و باید دید دلیل ناراحتی او پس از تعویض چه بوده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *