تنها ستاره بدون جایگزین پرسپولیس ؛ لطفا مصدوم نشو !
علیرضا بیرانوند مهره موثر و بدون جایگزین ترکیب پرسپولیس

علیرضا بیرانوند علی رغم مصدومیتی که در بازی قبلی برایش پیش آمده بود باید مقابل شمس آذر قزوین در چارچوب دروازه پرسپولیس قرار بگیرد.
پرسپولیس در این فصل پس از جدایی احمد گوهری هیچ گلر دیگری جذب نکرد تا دروازهبانهای رشد کرده در آکادمی پرسپولیس جای او را بگیرند و در مواقع نیاز در چارچوب دروازه پرسپولیس قرار بگیرد.
با این حال شرایط حال حاضر پرسپولیس اصلاً به نحوی نیست که یحیی گل محمدی بخواهد در پست حساس دروازه به گلرهایی اعتماد بکند که یک بازی رسمی هم نداشتهاند. علیرضا بیرانوند که در این فصل در تمامی بازیهای پرسپولیس حاضر بوده در دیدار قبلی مقابل استقلال خوزستان دچار مصدومیت شد و با این حال تا انتها در زمین باقی ماند و پس از بازی نیز در شرایطی که هنوز احساس مصدومیت داشت با انجام تمرینات ریکاوری دیرتر از سایرین به تمرینات گروهی اضافه شد اما حالا او آماده دیدار برابر شمس آذر قزوین است.
بیرانوند که فصل گذشته بیشترین تعداد کلینشیت را داشت حالا نمیخواهد در این آمار از رقبای خود عقب بماند. او در حال حاضر شش کلین شیت دارد و پشت سر حسین حسینی و حسین پورحمیدی قرار گرفته است.


آینده مبهم سهراب بختیاریزاده در استقلال
پرسپولیس و شروع تمرینات پلیآف با ترکیبی ناقص از کادر فنی و بازیکنان
تأیید مجوز حرفهای ۶ باشگاه ایرانی توسط AFC؛ واقعیت تلخ برای مدعیان سنتی
عذرخواهی و اعلام آمادگی ستاره جنجالی پرسپولیس برای جبران
برنامه سفر مربی بدنساز پرسپولیس به تعویق افتاد؛ آغاز تمرینات بدون والیم
شایعه لغو تمرین پرسپولیس به دلیل شرایط جنگی + جزئیات









