رکورد ویژه یحیی در دربی مقابل استقلال
11 تقابل گل محمدی برابر استقلال با 3 برد و 8 تساوی در جریان 90 دقیقه

سرمربی تیم پرسپولیس رکورد ویژهای در دربیهای پایتخت در سالهای اخیر دارد.
یکصد و دومین دربی پایتخت فردا بین تیمهای پرسپولیس و استقلال در ورزشگاه آزادی برگزار خواهد شد که نتیجه این بازی تأثیر زیادی در سرنوشت هر دو تیم در جدول ردهبندی لیگ برتر دارد.
این بازی البته با یک رکورد ویژه برای یحیی گل محمدی همراه خواهد بود و آن اینکه این مربی در قامت سرمربی پرسپولیس تا به حال در دربیها در زمان قانونی بازی شکست نخورده و دو باخت در ضربات پنالتی در جام حذفی تجربه کرده است.
یحیی گل محمدی تاکنون ۱۱ بار هدایت پرسپولیس را در دربیها برعهده داشته و حاصل آن ۳ برد و ۸ تساوی بوده که البته از این ۸ تساوی دو بازی به ضربات پنالتی کشیده شده که البته باخت در آن شکست در جریان بازی به حساب نمیآید.
با احتساب این مسئله گل محمدی تاکنون در قامت مربی و در جریان زمان قانونی، تا به حال به استقلال نباخته تا یک برگ برنده برای او در این بازی حساس به حساب بیاید


سهمیه آسیایی چادرملو در معرض خطر؛ اتهامزنی به مدیران فدراسیون
پرسپولیس به جذب مدافع ملیپوش نساجی نزدیک شد
پیام معنادار پیشکسوت باشگاه پرسپولیس درباره این تیم
تکلیف این خرید احتمالی پرسپولیس مشخص شد
پرسپولیس و وحید امیری به خط پایان رسیدند
پرسپولیس در آستانه دریافت مجوز سفر به ترکیه









