غایب بزرگ پرسپولیس برابر تراکتور ؛ مهره قابل اتکای یحیی مصدوم شد
غیبت سید جلال حسینی در دیدار برابر تراکتور

سیدجلال بازی با تراکتور را از دست دادکاپیتان پرسپولیس با توجه به مصدومیت از ناحیه عضله پشت پا، دیدار مقابل تراکتور را از دست خواهد داد.
سیدجلال حسینی کاپیتان سرخپوشان که در اواسط دیدار مقابل سپاهان دچار آسیب دیدگی شد و جای خود را به علیرضا ابراهیمی داد، قادر به همراهی این تیم برابر تراکتور نخواهد بود.
مصدومیت مدافع میانی و رهبر خط دفاعی این تیم از ناحیه عضله پشت پا است و او طی ساعات اخیر و بعد از بازگشت تیم از سیرجان، با توجه به دردی که از این ناحیه احساس میکرد، در انتظار نظر کادرپزشکی و مشخص شدن شرایط خود است.
با این حال با توجه به فاصله کم تا دیدار با تراکتور بعید است این بازیکن شرایط همراهی تیمش را در تبریز به دست بیاورد و باید سیدجلال حسینی را غایب این جدال نامید. فرشاد فرجی دیگر مدافع پرسپولیس نیز با توجه به مصدومیتی که دارد، در این بازی غایب خواهد بود و باید دید کادرفنی چه تصمیمی برای خط دفاعی این تیم خواهند داشت.


پیام مهم حمید درخشان به ستاره های پرسپولیس رسید + جزئیات
ضدحال بزرگ فدراسیون فوتبال به تراکتور و جواد نکونام + جزئیات
هشدار جدی پیشکسوت پرسپولیس به ستاره های سرخ
ترکیب پرسپولیس برای دیدار مقابل نساجی مازندران لو رفت + جزئیات
دلبری ویژه سرمربی رقیب پرسپولیس برای ستاره های تیم تارتار + جزئیات
بدشانسی بزرگ برای مهدی تارتار در آستانه نبرد پرسپولیس و نساجی + جزئیات









