شوک به الاتحاد قبل از بازی با سپاهان
انگولو کانته مصدوم شد

باشگاه الاتحاد عربستان اعلام کرد انگولو کانته ستاره فرانسویاش بعد از مصدومیت در بازی قبلی برای مدت ۳ هفته از میادین دور خواهد بود.
باشگاه الاتحاد عربستان اعلام کرد انگولو کانته ستاره فرانسویاش بعد از مصدومیت در بازی قبلی برای مدت ۳ هفته از میادین دور خواهد بود.
در نتیجه هافبک سابق چلسی بازی حساس الاتحاد مقابل سپاهان در لیگ قهرمانان آسیا را از دست خواهد داد. بازی رفت این دو تیم با جنجال آفرینی در اصفهان لغو شد و در نهایت با حکم AFC با نتیجه ۳ بر صفر به نفع تیم عربستانی اعلام شد.
دیدار برگشت حساسیت زیادی برای شاگردان مورایس دارد. سپاهان با ۷ امتیاز در رده دوم جدول قرار دارد در مقابل الاتحاد با ۹ امتیاز صدرنشین است.
کانته مهره کلیدی ببرهای آسیا بود و مصدومیت این بازیکن ضربه بزرگی به پیکره تیم عربستانی شد. گایاردو سرمربی آرژانتینی دو روز پیش هدایت الاتحاد را به جای نونو اسپریتو گرفت و این خبر بدی برای مربی تازه وارد است.
دیدار برگشت سپاهان با الاتحاد در تاریخ ۱۳ آذر در جده برگزار می شود.


سرمربی رونالدو بالاخره انتقام خود را از الهلال در لیگ عربستان گرفت+ جزئیات
روزهای خوش سرمربی مهدی طارمی در عربستان به پایان رسید + جزئیات
خبر مهم برای هواداران فوتبال از سهمیه آسیایی ایران + جزئیات
سرمربی مطرح پرتغالی از الاتحاد می رود
واکنش کونسیسائو به حذف الاتحاد از لیگ نخبگان آسیا
برنامه ویژه هواداران الاتحاد پیش از دیدار سرنوشت ساز









