بیرانوند برابر استقلال سومی اش را می خواهد !
علیرضا بیرانوند به دنبال سومین کلین شیت آسیایی در دیدار با استقلال تاجیکستان

علیرضا بیرانوند که در دو بازی قبلی آسیایی تیمش دروازه سرخها را بسته نگه داشته بود کار سختی در دوشنبه خواهد داشت.
در نخستین بازی آسیایی این فصل پرسپولیس، علیرضا بیرانوند مقابل النصر عربستان در تهران دو گل خورد اما در همان بازی ستاره تیمش بود و در شرایطی که بقیه نفرات روز بدی را پشت سر گذاشتند کیفیت قابل قبولی ارائه کرد.
در دومین بازی مقابل الدحیل، پرسپولیس در دوحه آنقدر خوب کار کرد که فشاری روی دروازه بیرو نیامد و این گلر ملی پوش یک کلین شیت راحت را به نام خود کرد.البته در آن مسابقه نیز بیرو کاملا متمرکز و سر پنجه بود و چند ضربه اولونگا، معز علی و … را راحت کنترل کرد.
در بازی سوم مرحله گروهی اما او با مهار پنالتی دقیقه ۷ استقلال تاجیکستان تیمش را در بازی نگه داشت تا برد پرسپولیس تا حد زیادی مدیون قدرتنمایی بیرو در ضربه پنالتی حریف باشد.
حالا بیرانوند در شرایطی برای کلین شیت سوم در لیگ قهرمانان خیز برمیدارد که در بازی اخیر لیگ برتر دو گل از صنعت نفت آبادان دریافت کرده و برخی معتقدند در این دو گل تقصیر داشته و باید خروج بهتر و مناسبتری میداشت.
دو سال قبل حامد لک در دیدار با استقلال تاجیکستان کار سختی مقابل حریف داشت اما در نهایت کلین شیت کرد و پرسپولیس به لطف گل دقیقه ۹۰ ترابی صعود کرد. حالا هم پرسپولیس برای ۹ امتیازی شدن نیاز به کلین شیت دیگری از بیرانوند دارد و همه بیروی بازی رفت با همین استقلال را میخواهند نه گلری که مقابل صنعت نفت انگار تمرکز لازم را نداشت و برای اولین بار در این فصل در یک مسابقه دو گل خورد.
مطمئنا اگر بیرانوند به کمک مدافعان مقابلش بتوانند دروازه پرسپولیس را بسته نگه دارند باز کردن دروازه تیم تاجیکی کار سختی نیست و اینطوری میتوان به ۹ امتیازی شدن سرخها امیدوار بود.


بازگشت ستاره محبوب پرسپولیس به تمرینات گروهی این تیم پس از گذراندن دوران مصدومیتش
محکومیت همزمان پرسپولیس، سپاهان و استقلال خوزستان به دلیل عدم تطابق آمار بلیت و تماشاگر
غیبت قطعی ستاره محبوب پرسپولیس در دیدار این تیم مقابل فجر سپاسی
رحیم یوسفی با تراکتور از روی ستاره های پرسپولیس و مهدی تارتار رد شد !! + جزئیات
واکنش تلخ حمید درخشان به درگذشت اسطوره فوتبال ایران + جزئیات
کنایه سنگین پیشکسوت پرسپولیس به ستاره های سرخ









