باشگاه پرسپولیس پاسخ حرکت جنجالی سپاهان را داد + سند
انتقام پرسپولیس از سپاهان در آستانه الکلاسیکو با چاپ یک پوستر!

باشگاه پرسپولیس کاری که باشگاه سپاهان انجام داده بود را تلافی کرد.
باشگاه سپاهان که مثل بازی رفت پوستر جنجالی را برای بازی برگشت انتخاب کرده و با انتخاب بازیکنانی که سابقه بازی در پرسپولیس را داشته اند به نوعی حساسیت های زیادی را بین هواداران دو تیم ایجاد کرد، حالا با واکنش سرخ ها مواجه شده است.
در پوستر سپاهان برای بازی پرسپولیس مثل بازی رفت شاهد حضور شهریار مغانلو، سروش رفیعی و فرشاد احمدزاده هستیم.

سپاهان
پرسپولیسی ها نیز در پاسخ به حرکت سپاهانی ها در پوستر بازی با سپاهان، زیر چهره بزرگ یحیی گل محمدی به عنوان سرمربی تیم، عکس احسان پهلوان و میلاد سرلک را چاپ کرده اند که هر دو سابقه حضور در سپاهان داشته اند.
در این میان از قلم انداختن چهره سیدجلال حسینی که سالها در سپاهان بازی کرده یا سعید آقایی در نوع خود جالب به نظر می رسد. به هر روی پرسپولیسی ها به انتشار عکس سرلک و پهلوان بسنده کرده اند تا به نوعی به جنگ پوسترها رفته باشند.

سپاهان
پیش از این باشگاه سپاهان برای بازی با سپاهان هم چنین کاری انجام داده بود و از استقلالی های سابق در پوستر بازی اش بهره برده بود.


عذرخواهی ستاره محبوب پرسپولیس از هواداران این تیم پس از خراب کردن بهترین موقعیت مقابل فولاد + عکس
گلزنی دوباره ستاره محبوب پرسپولیس در بازی تدارکاتی این تیم برابر دانشگاه آزاد کرج + عکس
هماهنگی رنگ پیراهنها پیش از سومین بازی آسیایی گلگهر + عکس
جدول جدید لیگ برتر پس از رای دیدار ملوان – تراکتور + عکس
پیام متفاوت کاپیتان پرسپولیس در فضای مجازی سوژه شد + عکس
تیم جدید علیرضا بیرانوند را بشناسید + عکس









