رونمایی کاپیتان استقلال از لطف بزرگش به باشگاه + سند
سید حسین حسینی دروازه بان استقلال : در مورد کاهش قرارداد در ابتدای فصل به باشگاه کمک کردم
سید حسین حسینی دروازه بان استقلال در مورد کاهش قراردادهای ملی پوشان استقلال، گفت: اول فصل تا جایی که می توانستم کمک کردم.
سیدحسین حسینی بعد از پیروزی ۳ بر ۲ مقابل هوادار تهران در جمع خبرنگاران اظهار داشت:
خدا را شکر توانستیم برنده شویم و به بازی برگردیم و یکی از بردهای دلچسب استقلال را در این چند سال رقم زدیم. بانوان هم درورزشگاه حضور داشتند اتفاق خوبی بود و امیدوارم هفته های بعد تماشاگران بیشتری به ورزشگاه بیایند.
وی در مورد اینکه بازیکنان استقلال حاضر نیستند از ورزشگاه آزادی به جایی دیگر بروند و میزبان باشند، گفت:
مطمئنم اگر ما هم آسیایی بودیم، به خاطر ما تیم دیگر قبول نمی کرد در جایی دیگر بازی کنیم. زمین خوب است و در شهرک اکباتان هم بازی کنیم بازی بیرون از خانه محسوب می شود. چمن ورزشگاه خوب شده است.
حسینی در مورد کاهش قراردادهای ملی پوشان استقلال، گفت:
قانون سقف بودجه ای که گذاشتند درست نبود و از آنطرف کاهش سهمیه بازیکنان هم کار درستی نبود خیلی بازیکنان از لیگ برتر بیرون ماندند و فکری درست و حسابی پشت این قضیه نبود و هر بازیکنی هر جور می تواند به باشگاه کمک کند و من هم در ابتدای فصل هم به باشگاه کمک کردم تا جایی که توانستم و امیدوارم تعاملی بین بازیکنان و باشگاه باشد تا سقف را رعایت کنند.
وی در مورد عملکرد خودش گفت:
اولش خیلی بد بود و یک ربع اول تمرکز لازم را نداشتیم که به تعطیلات لیگ برمی گردد و بعد خدا را شکر برگشتیم و کادرفنی صحبت های لازم را انجام دادند.
دروازه بان استقلال درمورد مشکلات تیم گفت:
قبلا هم گفتم از آشتی نکونام و خطیر خوشحال شدیم زیرا ذهن بازیکن درگیر می شود و فصل گذشته همین مسایل روی کار تیم تاثیر گذاشت و خدا را شکر رابطه خوب شده است.














