تمجید بازیکن پیکان از عملکرد پرسپولیس
ایمان صادقی : پرسپولیس تیمش را برای قهرمانی بسته است

دروازهبان پیکان میگوید بازیکنان نیمکتنشین پرسپولیس کیفیت خوبی دارند.
پیکان و پرسپولیس امروز (پنجشنبه) در چارچوب هفته ششم لیگ برتر فوتبال از ساعت ۱۶:۵۰ در ورزشگاه سردار آزادگان قزوین به مصاف هم رفتند که این دیدار در نهایت با پیروزی ۳ بر یک شاگردان یحیی گلمحمدی به پایان رسید.
ایمان صادقی بازیکن تیم پیکان پس از این بازی گفت:
زمین بازی کیفت خوبی داشت و از این بابت مشکل نبود. تیم ما موقعیتهای خیلی خوبی ایجاد کرد اما از آن استفاده نکردیم. پرسپولیس از موقعیتهای خود استفاده کرد و توانست برنده دیدار باشد.
او ادامه داد:
در خصوص داوری هم باید بگویم که تا جایی که من بازی را دیدم داوری خوب انجام شد. پرسپولیس تنها ۱۱ بازیکن ندارد بلکه تیم خود را طوری میبندد که در آخر فصل قهرمان شود. بازیکنان روی نیمکت تیم فوتبال پرسپولیس هم کیفیت بالایی دارند. امروز بازیکنان ذخیره پرسپولیس کیفیت خود را به نمایش گذاشتند.
صادقی ادامه داد:
بازیکنان تیم ما هم خیلی خوب تلاش کردند و موقعیتهای خوبی را روی دروازه حریف ایجاد کردند. بازیکنان تیم ما بازیکنان جوانی هستند اما توانستیم موقعیت ایجاد کنیم. جوانی و سن کم تیم ما باعث شد امروز نتوانیم نتیجه لازم را بگیریم.


واکنش ستاره محبوب آلومینیوم اراک درباره رسیدن به رکورد ۱۰۰ مسابقه
مرحله نهایی ترمیم هیئتمدیره استقلال و تعیین تکلیف مدیرعامل
توضیح مدیرعامل پرسپولیس درباره جزئیات پرونده مالی ایجنت و ارتباط آن با پرونده آسانی
ستاره محبوب استقلال با آمادگی بالا در آستانه یکی از مهمترین مسابقات فصل
پیام معنادار مدیرعامل فولاد برای استقلال و هوادارانش
تأکید پیمان حدادی بر عذرخواهی از وحید هاشمیان و عدم پذیرش دیدار از سوی او









