بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

کلیپ زیرخاکی از برد تیم ملی برابر رژیم غاصب صهیونیستی ؛ روزی که ایران خندید + سند

برد دو بر یک تیم ملی ایران برابر رژیم غاصب صهیونیستی در فینال جام ملت ها سال 1968

نویسنده : Parsfootball Multi media
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : دوشنبه 24 مهر 1402 | 10:06


تیم ملی در سال ۱۹۶۸ با پیروزی دو بر یک برابر رژیم غاصب صهیونیستی در فینال جام ملت های آسیا برای اولین بار قهرمان شد.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

از سه قهرمانی که تیم ملی ایران در جام‌ ملت‌های آسیا کسب کرده، دوتای آن در ‌۲۹ اردیبهشت‌ماه بوده است.

روزی که نه تنها یادآور جام‌های قهرمانی ایران در جام ملت‌های آسیاست که سالگرد یک جشن بزرگ در خیابان‌های تهران و سایر شهرهای ایران هم هست.

۲۹ اردیبهشت، روزی است که تیم ملی در آخرین بازی جام ‌ملت‌های آسیا، رژیم غاصب صهیونیستی را شکست داد و قهرمان آسیا شد.

در فینال جام ملت های آسیا سال ۱۹۶۸، ایران رژیم غاصب صهیونیستی را با نتیجه ۲ بر ۱ شکست داد و برای اولین بار قهرمان آسیا شد.

در آن زمان به علت درگیری نیروهای رژیم غاصب صهیونیستی با فلسطینی‌ها احساسات مردم ایران جریحه دار شده بود.

بعد از قهرمانی تیم ملی ایران، مردم به خیابان‌ها ریختند و معروفترین شعار آن شب این بود:

“با اره بریدن سر موشه دایان را… عجب ختنه سورونی!”

“موشه دایان” وزیر دفاع وقت رژیم غاصب صهیونیستی بود.


خبر خوش برای کاربران پارس فوتبال: مشاهده هرگونه محتوایی اعم از خبر ، عکس و ویدئو برای کاربران پارس فوتبال نیم بها خواهد بود.

در اینجا در این باره بیشتر بخوانید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *