بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

شوک جدید به پرسپولیس ؛ آچار فرانسه یحیی غایب بزرگ دیدار مقابل الدحیل + عکس

غیبت وحید امیری در دیدار مقابل الدحیل قطر به دلیل مصدومیت

نویسنده : پارس فوتبال ParsFootball.Com
تعداد نظرات کاربران : 0 نظر
تاریخ انتشار : سه شنبه ۴ مهر ۱۴۰۲ | ۱۳:۲۰
وحید امیری دیدار مقابل الدحیل را از دست داد

وحید امیری کاپیتان دوم پرسپولیس قادر به همراهی این تیم در جدال با الدحیل قطر نخواهد بود.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

مصدومیتی که در دقایق پایانی گریبان وحید امیری را در جدال با النصر گرفت، با احتمال خیلی زیاد منجر به محرومیت او از حضور در دیدار با الدحیل خواهد شد.

وحید امیری که در اردوی تیم ملی نیز با مصدومیت مواجه شده بود و با تمرینات سبک و فیزیوتراپی در نهایت موفق شد برابر النصر در استادیوم آزادی به میدان برود، در دقایق پایانی این جدال بار دیگر دچار آسیب دیدگی شد تا زمین بازی را ترک کند.

امیری که مصدومیتش از ناحیه کشاله است، بلافاصله تمرینات آماده سازی خود را زیر نظر پزشکان دنبال کرد تا بتواند شرایط بازگشت به تمرینات گروهی را به دست بیاورد. با این حال علیرغم اینکه علیرضا بیرانوند در برنامه شب گذشته از بازگشت وحید امیری و پایان مصدومیت کاپیتان دوم پرسپولیس برای همراهی این تیم برابر الدحیل خبر داده بود، پیگیری‌ها خلاف این موضوع را نشان می‌دهد.

ستاره ملی پوش پرسپولیس برای دستیابی به آمادگی مطلوب نیازمند حداقل دو هفته تمرین اختصاصی و مراقب ویژه تحت نظر پزشکان خواهد بود و با توجه به فرصت باقی مانده تا دیدار برابر الدحیل این بازیکن قادر نخواهد بود این تیم را همراهی کند. با این حال همانطور که پیش از این نیز گفته شده بود، با درخواست یحیی گل محمدی برای این بازیکن نیز بلیت سفر به قطر تهیه شده است تا او سرخپوشان را همراهی کند.

امیری البته این روزها تمرینات اختصاصی و درمانی خود را زیر نظر پزشک پرسپولیس و همچنین پزشکان تیم ملی دنبال می‌کند.

وحید امیری دیدار مقابل الدحیل را از دست داد

خرید بلیط اتوبوس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *