درویش بالاخره با پرسپولیسی ها دیدار کرد
جلسه رضا درویش با بازیکنان پرسپولیس

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس شب گذشته با حضور در هتل محل اقامت اعضای این تیم، با آنها به صحبت پرداخت
هفته گذشته بازیکنان پرسپولیس بعد از برد مقابل تراکتور به طور دسته جمعی در میکسدزون ورزشگاه حاضر شدند و نسبت به شرایط مالی خود گلایه کردند و حتی علیرضا بیرانوند دروازه بان سرخپوشان ضمن گلایه از شرایط موجود از درویش مدیرعامل باشگاه خواست تا در جمع بازیکنان حاضر شود و اگر مشکلی هست به آنها بگوید.
درهمین راستا شب گذشته رضا درویش در هتل محل اقامت سرخپوشان که برای بازی ذوب آهن در اردو بودند، حاضر شد و با اعضای تیم به گفت و گو پرداخت. مدیرعامل پرسپولیس در این دیدار از مشکلاتی که سر باشگاه برای جذب منابع مالی و عقد قرارداد با اسپانسر وجود دارد صحبت کرد و همچنین مشکلاتی که باشگاه برای گرفتن تبلیغات محیطی با سازمان لیگ دارد مطالبی را عنوان کرد.
بعد از این نشست گروهی، مدیرعامل پرسپولیس با بزرگترهای تیم هم جلسه خصوصی گذاشت تا بیشتر به جزییات مشکلات باشگاه بپردازد و قرار هم شده در آینده نزدیک این نشست با بزرگترهای تیم ادامه داشته باشد.


تمجید تارتار از شاگردانش پس از برتری برابر شمسآذر در هفته اول
گزینه مدنظر مدیران استقلال به زودی در تهران !! + جزئیات
واکنش سرمربی پرسپولیس به سوال درباره قهرمانی این تیم
واکنش سرمربی پرسپولیس به اولین پیروزی فصل مقابل شمس آذر
تثبیت جایگاه پرستارهترین تیم لیگ برای پرسپولیس با نمایش در هفته نخست
ارزیابی مثبت پیشکسوت پرسپولیس از تغییرات این تیم









