گزینه عجیب انریکه برای پاری سن ژرمن ؛ کپا
انریکه خواهان جذب کپا از چلسی

لوئیس انریکه، سرمربی جدید پاری سن ژرمن، به دنبال جذب کپا آریسابالاگا برای جانشینی جانلوییجی دوناروما است.
انریکه به عنوان جانشین کریستوف گالتیه هدایت پاری سن ژرمن را برعهده گرفت و قصد ایجاد تغییراتی در این تیم را دارد.
روزنامه فرانسوی اکیپ خبر داده که این مربی اسپانیایی به دنبال جذب دروازهبانی است که مهارتش در بازی با توپ بالا باشد و بتواند روی او برای شروع بازیسازی و انجام کارهای تکنیکی تکیه کند.
او معتقد است که دوناروما از چنین ویژگیهایی برخوردار نیست و تردید بسیاری درباره استفاده از او به عنوان دروازهبان اول تیمش در فصل آینده دارد.
حالا پاری سن ژرمن در حال بررسی گزینههایی است که در این پنجره نقل و انتقالات تابستانی در اختیار دارد و نام کپا آریسابالاگا در صدر این فهرست خرید به چشم میخورد.
پیش از این گفته شده بود که آنها پیشنهادی را هم برای هوگو لوریس ارائه کردهاند، اما انریکه با شرایط این بازیکن هم چندان موافق نیست و همین باعث شده که کپا همچنان گزینه اصلی و شاید غیرمنتظره پی اس جی برای خرید در این تابستان باشد.
داوید دخیا که پس از پایان مهلت قراردادش با منچستریونایتد از این باشگاه جدا شد هم در فهرست این تیم قرار دارد اما اولویت اول پی اس جی نیست.


ترکیب منتخب ستارگان فوتبال انگلیس+جزئیات
در وصف مهدی طارمی؛ ستاره ای که به اندازه کافی به او پرداخته نمی شود
انریکه علیه کاپیتان پاری سن ژرمن
اوج تحقیر برای ژاوی در لندن
با تأیید مارسکا؛ کول پالمر بازی مهم تیمش مقابل لیورپول را از دست داد
کابوس برای آبی پوشان ؛ ستاره کلیدی مصدوم شد









