بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

بعد از شکار ایکاردی، حالا نوبت پاردس است !

گالاتاسرای به دنبال جذب پاردس

نویسنده : Parsfootball Multi media
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۲ | ۸:۳۲
گالاتاسرای به دنبال جذب پاردس

باشگاه گالاتاسرای که مراحل پایانی عقد قرارداد دائمی با مائورو ایکاردی را دنبال می‌کند، به صورت همزمان در حال مذاکره برای جذب هموطن او، لئاندرو پاردس، است.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

گالاتاسرای یکی از باشگاه‌هایی است که خریدهای تابستانی خود را روی موج جام جهانی انجام می‌دهد.

لئاندرو پاردس ۲۹ ساله که فصل گذشته به صورت قرضی در یوونتوس حضور داشت و در ۳۹ مسابقه در ترکیب این تیم به میدان رفت، با پیشنهادی سه ساله از سوی باشگاه گالاتاسرای ترکیه مواجه شده است.

نشریه اکیپ فرانسه در این باره نوشت: پاردس که همراه با تیم ملی آرژانتین عنوان قهرمانی جهان در سال ۲۰۲۲ را کسب کرد، تا این لحظه پیشنهاد گالاتاسرای را نپذیرفته و منتظر است ببیند آیا باشگاه‌های دیگر از جمله لاتزیو، علاقمند به عقد قرارداد با او هستند یا خیر‌.

اکیپ همچنین اعلام کرد: البته مذاکره با پاری سن ژرمن مشکلی برای گالاتاسرای ایجاد نخواهد کرد، چرا که پی اس جی برای انتقال این بازیکن تنها درخواست مبلغی حدود ۶ میلیون یورو خواهد داشت.

این نشریه فرانسوی همچنین به آخرین شرایط ایکاردی اشاره کرد و در این باره نوشت: هر چند پاری سن ژرمن انتقال دائمی این بازیکن به گالاتاسرای را به طور رسمی اعلام نکرده اما دو باشگاه بر سر انتقال این بازیکن با مبلغ ۱۰ میلیون یورو به توافق رسیده‌اند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *