امباپه به خواسته اش رسید ؛ پولت را بگیر و برو !
پاری سن ژرمن به دنبال پرداخت بند وفاداری امباپه

مقاومت کیلیان امباپه برای دریافت تمام حق و حقوقش قبل از ترک پاریسنژرمن مالکان باشگاه را مجبور به پذیرش خواسته او کرده است.
به نقل از نشریه آ اس اسپانیا؛ بیم از دست دادن کیلیان امباپه به عنوان بازیکن آزاد در پایان فصل آینده، سرانجام باشگاه پاریسنژرمن را مجاب به پذیرش خواسته بازیکن کرده است.
امباپه که هنوز یک فصل دیگر با PSG قرارداد دارد، گفته تنها در یک صورت تابستان امسال از پارک دو پرنس میرود تا باشگاه فرانسوی از فروشش درآمد کسب کند که پاداش وفاداری که قرار بود در پایان قرارداد فعلیاش به او پرداخت شود، همین امسال به حسابش واریز شود.
پاریسیها تا الان درباره این خواسته امباپه مقاومت کرده بودند و اصرار داشتند از موضع قدرت بازیکن فرانسوی را در دو راهی رفتن یا تمدید قرار داد بگذارند اما خودداری امباپه از پذیرش هر دوگزینه ظاهراً به آنها فهمانده که باید تغییر موضع دهند.
طبق ادعای مکس میوتو، گزارشگر شبکه آ اس تیوی اسپانیا؛ پاریسیها برای اینکه فرصت کسب درآمدی قابل توجه از فروش امباپه به رئال مادرید در تابستان امسال را از دست ندهند، حاضرند که پاداش وفاداری امباپه که نزدیک به ۸۰ میلیون یورو است را به او بدهند و در عوض از انتقال او به مادرید ۲۰۰ میلیون یورویی که برای فروش بازیکن میخواهد را به دست بیاورند.
اگر این ادعا صحت داشته باشد، آخرین مانع برای انتقال امباپه به رئال مادرید از میان برداشته خواهد شد و بازیکن فرانسوی جای خالی هموطنش کریم بنزما را در خط حمله کهکشانیها پر خواهد کرد.


رئال مادرید با چه ترکیبی برابر راسینگ به میدان می رود؟
تأکید ستاره محبوب بارسلونا بر صدرنشینی این تیم در لالیگا و لزوم درس گرفتن از شکست
واکنش ستاره بارسلونا به باخت تلخ برابر رئال مادرید
فهرست رئال مادرید برای ال کلاسیکو حساس اعلام شد
واکنش ستاره جدید بارسلونا به ال کلاسیکو حساس
خبرخوش برای رئال مادرید؛ ستاره کلیدی ماندنی شد









