امباپه با پاری سن ژرمن تمدید می کند !
مالودا : در صورت تمدید کیلیان در پی اس جی رهبر شماره یک خواهد بود

فلورین مالودا، ملیپوش سابق فرانسوی، معتقد است کسی نباید از شنیدن خبر تمدید قرارداد احتمالی کیلیان امباپه تعجب کند.
یک پنجره تابستانی جدید و بازهم نام کیلیان امباپه بر سر زبانهاست. پس از آن که دو هفته پیش کیلیان به پی اس جی اعلام کرد که قصد دارد یک فصل دیگر در پارک دو پرنس بماند، اما قراردادش را تمدید نخواهد کرد، او بار دیگر کانون شایعات و گمانهزنیها شد. داستانی تکراری در همه سالهای اخیر.
قرار است جلسهای در باشگاه با حضور نمایندگان امباپه برگزار شود و دو طرف به راه حلی برای پایان دادن به این تنش برسند.
فلورین مالودا، بازیکن سابق المپیک لیون و چلسی، در مورد قضیه امباپه به نشریه سان گفت:
«از نظر من پیوستن امباپه به رئال فقط مسئله زمان است. او از کودکی عاشق رئال است و آرزوی پیوستن به این باشگاه را دارد. سال قبل او این فرصت را داشت که به رئال مادرید برود ولی تمدید کرد، بنابراین اگر او امسال هم با پاری سن ژرمن به توافق برسد، من تعجب نمیکنم و توصیه میکنم کسی هم تعجب نکند.»
مالودا ادامه داد:
«پس از قطعی شدن جدایی لئو مسی و آینده مبهم نیمار، کیلیان در پی اس جی رهبر شماره یک خواهد بود. اگر او تابستان امسال پاریس را ترک کند، حرکتی ریسکی از نظر من است. کیلیان میخواهد باشگاه پروژهای به او ارائه بدهد که بتواند جاهطلبیهایش را برآورده کند. این موضوع پول نیست بلکه امباپه به دنبال عظمت و شکوه است و میخواهد باشگاهی پیدا کند که بتواند همتراز با استعداد او باشد؛ باشگاهی که به او شانس قهرمانی در لیگ قهرمانان را بدهد.
فکر میکنم او لیگ برتر را نیز امتحان خواهد کرد، اما در حال حاضر، من هیچ تیم دیگری به جز منچسترسیتی نمیبینم که بتواند او را جذب کند. در آینده کسی چه میداند، اما اکنون زمان مناسبی برای رفتن او به انگلیس نیست.»


انریکه علیه کاپیتان پاری سن ژرمن
خیال هواداران رئال مادرید راحت شد
امباپه رکورد پوشکاش در رئال مادرید را تکرار کرد
برنده توپ طلا به دیدار حساس برابر بایرن مونیخ می رسد
خط و نشان جدی امباپه برای تمام رقبا ؛ کیلیان بمب انگیزه
پاری سن ژرمن به دنبال شکار بزرگ از رئال مادرید









