بمب نقل و انتقالات استقلال را خود آبی ها لو دادند!
قائم مقام استقلال خبر جذب مهرداد محمدی را تایید کرد

علی امیری قائم مقام باشگاه استقلال در گفتگوی تلفنی خبر جذب مهرداد محمدی را زودتر از اعلام رسمی توسط باشگاه تایید کرد.
کار پیوستن مهرداد محمدی به استقلال تمام شده است. بازیکنی که فصل خوبی را در السیلیه قطر داشت و علی رغم اینکه تیم او در قعر جدول حضور داشت و به دسته پایین تر نیز سقوط کرد، اما محمدی از خوب های لیگ بود. محمدی طی روزهای گذشته مذاکرات خود را با آبی ها آغاز کرد و سرانجام امروز با حضور در دفتر حجت کریمی، با سرپرست مدیرعاملی استقلال به توافق نهایی دست یافت و قرار است به زودی از او رونمایی شود.
این موضوعی است که ظهر امروز توسط ورزش سه اعلام شد و حالا قائم مقام باشگاه استقلال نیز آن را تأیید کرد. علی امیری که مهمان تلفنی برنامه شب های فوتبالی بود، پیوستن مهرداد محمدی به این باشگاه را تأیید کرد.
طبق اعلام قائم مقام آبی ها، مدت زمان قرارداد محمدی با استقلال ۲ ساله است و این بازیکن که پست تخصصی او وینگر راست است، به عنوان اولین خرید این تیم در فصل جدید معرفی خواهد شد.


درخشان به ناکامی پرسپولیس در دربی ۱۰۶ اشاره کرد ؛ استراتژی اجرا نشد
تأکید پیشکسوت استقلال بر اهمیت عملکرد تیم در مسابقات حساس
شکایت باشگاه استقلال از کاپیتان پرسپولیس
سرمربی استقلال رامین رضاییان را نقره داغ کرد + جزئیات
هشدار جدی پیشکسوت استقلال به سرمربی تیم ملی فوتبال ایران
ستاره جنجالی استقلال در تمرینات آفتابی شد + جزئیات









