سنگربان پرسپولیس مجوز رفتن گرفت!
احمد گوهری : به باشگاه رفتم تا مجوز مرخصی برای سفر را بگیرم

احمد گوهری سنگربان پرسپولیس درباره علت حضورش در ساختمان باشگاه مدعی شد که مرخصی چند روزه به منظور سفر دلیل این ملاقات بوده است.
دروازه بان دوم پرسپولیس امروز در ساختمان باشگاه حاضر شد و با درویش ملاقات کرد.احمد گوهری گلر دوم پرسپولیس بعد از جلسه با رضا درویش مدیرعامل باشگاه، با هواداران ملاقات کرد و پس از عکس با هواداران ساختمان باشگاه را ترک کرد.
احمد گوهری درباره علت حضورش در باشگاه به برنا گفت:
قصد دارم چند روزی به سفر بروم و این مساله باعث میشود با تاخیر در تمرین حاضر شوم. به همین علت به باشگاه آمدم تا مجوز سفر و مرخصیام را بگیرم.
وی در مورد وضعیت پرسپولیس در فصل پیش رو تاکید کرد:
ما تیم خوب و منسجمی داریم که فصل قبل تمام جامها را به دست آورد. برای فصل بعد هم تلاشمان این است که بهترین نتایج و اتفاقات را رقم بزنیم و باز هم هوادارانمان را خوشحال کنیم.
دروازهبان پرسپولیس در خصوص مصدومیتی که در جریان بازی تیم ملی برابر ازبکستان برای علیرضا بیرانوند رخ داد، تصریح کرد:
مصدومیت در فوتبال طبیعی است و امیدوارم علیآقا هر چه زودتر سلامتیاش را به دست آورد. با او در تماس بودم. یک مقدار درد داشت که امیدوارم خیلی زود مشکلش برطرف شود.


ماجراجویی سرمربی استقلالی در فوتبال آسیا ادامه دارد + جزئیات
متلک سنگین علی پروین به رقبای پرسپولیس خبرساز شد + جزئیات
توصیف حمید علیدوستی به عنوان سرمایه ارزشمند باشگاه چادرملو
تلاش سنگربان فولاد برای ثبت هشتمین کلینشیت خود در فصل جدید با پیراهن این تیم
پیام معنادار پیشکسوت محبوب استقلال برای حمید علیدوستی
پیام مهم پیشکسوت استقلال برای سهراب بختیاری زاده سوژه شد









