ماندنم در بارسلونا ۱۰۰ درصد قطعی نیست
دی یانگ : در فوتبال هیچ چیز قطعی وجود ندارد

هافبک هلندی بارسلونا تاکید کرد که از حضور در این تیم خوشحال است و میخواهد سال بعد هم در نوکمپ باشد با این حال ماندنش ۱۰۰ درصد نیست.
به نقل از اسپورت، فرانکی دی یانگ از بازیکنان خوب و کلیدی بارسلونا در فصل قبل بود و سهم بهسزایی در قهرمانی این تیم در لالیگا داشت.
مثل تابستان سال قبل بحث جدایی دی یانگ از بارسلونا جدی است و همین باعث شد تا این هافبک هلندی واکنش نشان دهد.
او در واکنش به جدایی از آبی اناریها گفت:
من در بارسلونا همواره احساس خوبی داشتهام و اکنون هم چنین احساسی دارم. اگر شرایط به همین منوال ادامه داشته باشد فصل بعد هم با پیراهن بارسلونا به میدان خواهم رفت.
دی یانگ ادامه داد:
در فوتبال هیچ چیز قطعی وجود ندارد و به همین خاطر ماندن من هم در بارسلونا ۱۰۰ درصد قطعی نیست با این حال باید بگویم که دوست دارم در تیم باقی بمانم و تصور میکنم که فصل بعد هم اینجا خواهم بود.
منچستر یونایتد با هدایت اریک تن هاخ سخت به دنبال جذب دی یانگ است و به نظر میرسد که شرایط بد اقتصادی بارسلونا باعث شود تا این بازیکن در نهایت تیم را ترک کند.


واکنش رئیس باشگاه بارسلونا به مسائل اخیر تیم
واکنش ستاره محبوب بارسلونا به کنایه خبرنگار درباره فینال اسپانیا و آرژانتین
رقابت آرسنال، بارسلونا و پاری سن ژرمن برای پدیده جدید برزیل
واکنش قاطع پدیده جدید بارسلونا به شایعات جدایی
توافق بارسلونا با استعداد برتر بلژیک
دورتموند پیشنهاد بارسلونا را رد کرد









