تراکتور از ستاره پیشین استقلال شکایت کرد !
شکایت رسمی تراکتور از کاوه رضایی

باشگاه تراکتور به طور رسمی شکایت خود از کاوه رضایی را به جریان انداخت.
کاوه رضایی که در نیم فصل اول لیگ برتر از استقلال با یک تفاهمنامه عجیب راهی تراکتور شد، در نیم فصل مسابقات قرارداد خود را به صورت یکطرفه فسخ کرد و امید داشت به استقلال برگردد، اما این اتفاق هم رخ نداد.
بعد از آنکه کمیته تعیین وضعیت فدراسیون فوتبال فسخ کاوه رضایی را غیرقانونی دانست، پاکو خمس، سرمربی اسپانیایی تراکتور، این مسئله را نپذیرفت که کاوه به تمرینات برگردد.
در نهایت کار به جایی رسید که کاوه رضایی نیم فصل دوم را دور از فوتبال سپری کند و در باشگاه دیگری نیز نتوانست به میدان برود. جالب اینکه مدیران تراکتور چند بار با او مذاکره کردند تا بتوانند کاوه را راضی به بازگشت کنند، اما این اتفاق رخ نداد و حالا باشگاه تراکتور به طور رسمی از کاوه رضایی شکایت کرده است.
شکایت باشگاه تراکتور از کاوه روز شنبه در کمیته تعیین وضعیت فدراسیون فوتبال ثبت شد و باید دید کمیته تعیین وضعیت چه تصمیم جدیدی درباره کاوه خواهد گرفت.


تأثیر تغییر سیستم نکونام بر چینش خط میانی و حمله تراکتور
نقش کلیدی ستاره محبوب تراکتور در نجات این تیم ۱۰ نفره در لیگ نخبگان آسیا
نقش هدایتگر جواد نکونام در گل نجاتبخش تراکتور مقابل نفتچی ازبکستان
افشاگری سرمربی تراکتور از پشتپرده بازی مقابل نفتچی ازبکستان
طلسم تراکتور در لیگ نخبگان همچنان پابرجا ماند
ترکیب تراکتور در دیدار مقابل نفتچی ازبکستان مشخص شد + جزئیات









