خشم پرسپولیسی سابق در تمرینات ؛ پیشرفت کن!
فریاد داوود فنایی در تمرینات تیم ملی امید بر سر محمدرضا خالدآبادی

داوود فنایی مربی دروازه بان های تیم ملی امید در تمرینات بر سر محمدرضا خالدآبادی فریاد کشید و به او گفت باید به فکر پیشرفت باشد.
یکی از حواشی جالب تمرین روز جمعه تیم امید را داوود فنایی مربی گلرهای این تیم رقم زد. در شرایطی که خبرنگاران رسانه های مختلف سر تمرین بودند و اتفاقات را رصد میکردند، داوود فنایی مربی گلرهای تیم امید در یک صحنه از دست محمدرضا خالدآبادی شاگرد خودش ناراحت شد و با فریاد جملاتی را خطاب به او گفت.
فنایی که از خالدآبادی بابت یک موضوع پیش آمده ناراحت بود، با فریاد او را سرزنش کرد و خواست که او در مسیر پیشرفت گام بردارد.
این اتفاق در شرایطی روز گذشته میان فنایی و خالدآبادی رخ داد که آنها فصلی که گذشت را کنار یکدیگر در لیگ برتر بودند. فنایی مربی گلرهای هوادار بود و نقش زیادی در پیشرفت این دروازه بان جوان و بازی کردنش در لیگ برتر دارد. حالا فنایی مربی خالدآبادی در تیم امید محسوب میشود و بیشک این مسایل در روابط شاگرد و استادی طبیعی است.