شوک به پرسپولیس ؛ یحیی در امارات !
یحیی گل محمدی سرمربی پرسپولیس به دلایلی نامعلوم ایران را به مقصد امارات ترک کرد

یحیی گل محمدی سرمربی پرسپولیس ایران را به مقصد امارات ترک کرد و با این اقدام شایعات جدایی اش از سرخپوشان را قوت بخشید.
بعد از یک فصل پرماجرا یحیی گلمحمدی در قامت قهرمان بزرگ فصل، سه گانه (قهرمانی لیگ، حذفی و سوپرکاپ) را برای پرسپولیس به ارمغان آورد. با این حال ساعاتی بعد از این اتفاق شیرین برای هواداران، او در برنامهای تلویزیونی روی خط آمد و ضمن اشاره به اتفاقات فصل و خستگی ناشی از آن، از احتمال استراحت خود برای فصل آتی خبر داد. خبری شوکهکننده و البته نگران کننده برای هوادارانی که انتظار بستن تیمی قدرتمند برای تداوم موفقیت در لیگ داخلی و البته کامیابی در لیگ قهرمانان آسیا را داشتند.
اما همچنان مسئله اصلی در این باشگاه مجمع هیئت مدیره پرسپولیس بود که شاید احتمال تغییرات را در بخش مدیریتی آن نیز شکل میداد و معادلات را به سمتی دیگر پیش میبرد. این مجمع اما همانند مجمع باشگاه رقیب با اعلام تنفس و انجام آن در موعد دیگر همراه شد تا اکنون ارکان باشگاه کار خود را برای فصل آتی از سر بگیرند.
یحیی گلمحمدی امروز تهران را به مقصد دبی ترک کرد تا گمانهزنیها درباره نیمکت این تیم نیز افزایش یابد. سرمربی سرخها که با سه قهرمانی فصل را به پایان رسانده بود، البته در میان شایعات مربوط به احتمال جداییاش و انتخابهای خارجی چند بار مدعی شده بود که پیشنهادی ندارد. اما حضور ناگهانی او خیلی زود بار دیگر او را در بطن شایعات قرار داده است.
فرهاد مجیدی فصل گذشته با قهرمانی استقلال راهی امارات شد و هدایت اتحاد کلبا را عهدهدار شد، اینبار هم سرمربی قهرمان ایران راهی امارات خواهد شد یا این تنها یک سفر تفریحی خواهد بود؟