پرسپولیس هر طور شده این سه ستاره را حفظ می کند
تلاش پرسپولیس برای تمدیدقرارداد عیسی آلکثیر، میلاد سرلک و سعید صادقی

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس بهزودی با سه بازیکن این تیم برای تمدید قرارداد مذاکره خواهد کرد.
پرسپولیس در حالی روز چهارشنبه آخرین بازی فصلش را برابر استقلال انجام خواهد داد که قرارداد برخی از بازیکنان تأثیرگذار این تیم به پایان خواهد رسید و مدیران باشگاه در تلاش برای حفظ آنها خواهند بود.
براساس این گزارش، عیسی آلکثیر، میلاد سرلک و سعید صادقی جزو مهمترین نفرات پرسپولیس هستند که بعد از دربی بازیکن آزاد خواهند شد و آخرین اخبار حاکی از آن است که رضا درویش مدیرعامل سرخپوشان پایتخت قصد دارد هفته آینده و قبل از اینکه آنها برای استراحت به مسافرت بروند، با این سه بازیکن برای تمدید قرارداد مذاکره کند.
در چند روز گذشته هم برخی خبرها در مورد به اتمام رسیدن قرارداد گئورگی گولسیانی با پرسپولیس مطرح شد، ولی فصل گذشته که این بازیکن به جمع سرخپوشان پیوست، باشگاه پرسپولیس از عقد قرارداد دو ساله با مدافع گرجستانی خبر داد. اینکه قرارداد سال دوم قطعی یا توافقی است، موضوعی است که باید توسط باشگاه یا این بازیکن روشن شود.


عملکرد تحسین برانگیز پیام نیازمند در اولین تجربه دربی خود+جزئیات
واکنش حسین کنعانیزادگان به ادامه ناکامی استقلال در دربی
تحلیل مثبت ساپینتو از نتیجه بازی با پرسپولیس و شرایط استقلال
تأکید کاپیتان پرسپولیس بر اهمیت شادی و سرگرمی در فوتبال
واکنش خاص اوسمار نسبت به پرسپولیس و شرایط خاص مسابقه
احتمال هم گروهی شدن تیم ملی ایران با تیم ملی یورگن لوکادیا در جام جهانی ۲۰۲۶+ جزئیات









