پاداشی که از دست رفت ؛ نتوانستید به فینال بروید!
بازیکنان نساجی درصورت صعود به فینال بیش از صد میلیون تومان پاداش می گرفتند

مدیران نساجی مازندران به بازیکنان وعده پاداش ۱۱۰ میلیون تومانی درصورت شکست استقلال و صعود به فینال جام حذفی داده بودند که موثر واقع نشد.
استقلال با پیروزی ۴-۰ در برابر نساجی علاوه بر صعود به دیدار پایانی جام حذفی انتقام فصل گذشته را از تیم مازنی گرفت. نساجی فصل گذشته در یک چهارم نهایی جام حذفی و در استادیوم آزادی در ضربات پنالتی استقلال را شکست داد و در ادامه مس کرمان و آلومینیوم اراک را برد و قهرمان جام حذفی شد. جالب این جاست نساجی این بار برای برد استقلال پاداش بیش از یک میلیارد ریالی در نظر گرفته بود. این بار اگر نساجی در مصاف با استقلال پیروز میشد هر بازیکن ۱۱۰ میلیون تومان جایزه میگرفتند. آنها بابت پیروزی در مرحله قبل در مصاف با پیکان ۵۰ میلیون تومان پاداش گرفتند.
در نظر گرفتن پاداش بیش از یک میلیارد ریالی برای بازیکنان نساجی آخرین راهکار مدیران این باشگاه برای شکست آبی پوشان بود اما موثر واقع نشد و این تیم استقلال بود که با ۴ گل پیروز شد.


اقدام تحسین برانگیز باشگاه استقلال در آستانه نبرد آسیایی + جزئیات
تغییر برنامه بازگشت استقلال از پرواز به سفر زمینی
رفع موانع خروج از کشور و همراهی ستاره محبوب استقلال با این تیم در سفر به عراق
ستاره محبوب استقلال به دلیل مصدومیت در دیدار فردا شب غایب خواهد بود
غیبت قطعی دو ستاره محبوب استقلال در دیدار این تیم مقابل الشمال قطر
تصویر متفاوت دروازهبان استقلال در تمرین روز گذشته









