بدشانسی های رئال ادامه دارد ؛ کاپیتان هم مصدوم شد!
لوکا مودریچ مقابل خیرونا مصدوم شد و با تعویضی اجباری بیرون رفت

رئال مادرید که از قبل تیبو کورتوا و کریم بنزما را به دلیل مصدومیت از دست داده بود در بازی مقابل خیرونا نیز لوکا مودریچ به همین دلیل از زمین بیرون رفت.
رئال مادرید امشب با نتیجه ۴-۲ مغلوب میزبانش، خیرونا، شد تا رتبه دوم خود در لالیگا را هم در خطر ببیند. شکست غیرمنتظره کهکشانیها علاوه بر از دست دادن ۳ امتیازی مهم در این مقطع از فصل، یک مصدوم بزرگ هم روی دست کارلو آنچلوتی گذاشت. رئال مادرید امشب در غیاب تیبو کورتوا و کریم بنزما که مصدوم هستند مقابل خیرونا به میدان رفت و در دقیقه ۶۳ نیز لوکا مودریچ را به علت مصدومیت از دست داد. یک ساعت از بازی گذشته و رئال تازه گل چهارم را دریافت کرده بود که لوکا مودریچ بعد از متحمل شدن یک خطای سنگین، احساس درد شدیدی در پای خود کرد.
مودریچ به دلیل این مصدومیت قادر به ادامه بازی نبود و کارلو آنچلوتی مجبور به تعویض او شد. هافبک کروات رئال در دقیقه ۶۳ در حالی جای خود را به اورلین شوامنی داد که با یخ پای خود را پوشانده بود. هنوز میزان دقیق مصدومیت مودریچ مشخص نشده و نگرانیها بابت غیبت او در بازی حساس مقابل منچسترسیتی در نیمه نهایی چمپیونزلیگ (۱۹ اردیبهشت) وجود دارد.


رئال مادرید با چه ترکیبی برابر راسینگ به میدان می رود؟
تأکید ستاره محبوب بارسلونا بر صدرنشینی این تیم در لالیگا و لزوم درس گرفتن از شکست
واکنش ستاره بارسلونا به باخت تلخ برابر رئال مادرید
فهرست رئال مادرید برای ال کلاسیکو حساس اعلام شد
واکنش ستاره جدید بارسلونا به ال کلاسیکو حساس
کری خوانی سنگین ستاره بارسلونا برای رئال مادرید دیدار ال کلاسیکو









