اوج اعتماد به نفس ؛ گولسیانی مقابل سپاهان در نقش جهان
پنالتی راحت و بی دردسر گئورگی گولسیانی در برابر سپاهان

گئورگی گولسیانی به راحتترین شکل ممکن پنالتی خود را در تور دروازه سپاهان قرار داد. او از این تیم راهی پرسپولیس شده است.
گئورگی گولسیانی به راحتترین شکل ممکن پنالتی خود را در تور دروازه سپاهان قرار داد.
به گزارش پارس فوتبال، تیم پرسپولیس در حالی نمایش هجومی خود مقابل سپاهان را ادامه داد که خیلی زود و در دقیقه ۱۲ توانست یک پنالتی از حریف بگیرد تا مدافع گرجستانی این تیم پشت ضربه بایستد و آماده پنجمین گل فصل شود.
گئورگی گولسیانی که در بازی با ونپارس اصفهان توانسته بود از روی نقطه پنالتی گلزنی کند و پیشتر در لیگ برتر هم مقابل نساجی پنالتی خود را تبدیل به گل کرده بود، این بار هم با خونسردی تمام دروازه حریف را گشود.
گئورگی در این صحنه با دروازهبان پنالتیگیر حریف مواجه بود که دائم به سمت چپ و راست میرفت تا تمرکز او را برهم بزند، اما مدافع پرسپولیس به راحتترین شکل ممکن نیازمند را فریب داد.
مدافع ۳۱ ساله پرسپولیس توپ را به سمت راست دروازه زد و نیازمند که به سمت چپ رفته بود، کاملاً فریب خورد تا پرسپولیس با گل گولسیانی از حریف پیش بیفتد.
نکته جالب اینکه گئورگی بعد از این گل هم مثل چهار گل دیگر خوشحالی خاصی انجام نداد.


ستاره خارجی نظر مهدی تارتار را جلب کرد ؛ او دیگر ماندنی است
اعلام برنامه تارتار برای تغییر ساختار تیم پرسپولیس در فصل جدید
پیام ویژه پیشکسوت پرسپولیس برای ستاره های جدید سرخ ها
ترکیب پرسپولیس برای تقابل با شمس آذر قزوین لو رفت + جزئیات
رویارویی شمسآذر و پرسپولیس در هفته اول لیگ برتر
آمادگی پرسپولیس برای دیدار مقابل شمسآذر با آنالیز دقیق از سوی تارتار









