جلالی در اندیشه تغییر بزرگ ؛ کابوس جام جهانی تمام می شود؟
ابوالفضل جلالی در تلاش برای اثبات خود در ترکیب اصلی استقلال

ابوالفضل جلالی مدافع چپ استقلال منتظر یک فرصت دیگر از سوی ساپینتو است تا یک بار دیگر توانایی هایش را ثابت کند.
ابوالفضل جلالی مدافع چپ استقلال منتظر یک فرصت دیگر از سوی ساپینتو است تا یک بار دیگر توانایی هایش را ثابت کند.
به گزارش پارس فوتبال، ابوالفضل جلالی معمولا یکی از پر ماجرا ترین بازیکنان استقلال است، بازیکنی که فصل گذشته با کلی حرف و حدیث در خصوص رضایت نامه اش از سایپا راهی استقلال شد اما به دلیل مصدومیت تقریبا یک نیم فصل را از ترکیب آبیها دور بود.
با این وجود، جوان چپ پای آبیها در نیم فصل دوم توانست در ترکیب تیم مجیدی نمایش خوبی از خود به جا بگذارد و در این فصل نیز جلالی در چند هفته ابتدایی بازی میکرد و بعد از آن جای خود را به سلمانی داد.
علی رغم حضور کوتاه در ترکیب تیم ساپینتو، اما کارلوس کی روش تصمیم گرفت تا جلالی را با خود به قطر ببرد و او تنها چند دقیقه ای مقابل آمریکا به میدان رفت و عملکرد مثبتی داشت.
جلالی اما باز هم بدشانسی آورد و در همان بازی دچار آسیب دیدگی از ناحیه زانو شد و به مدت چند هفته است که مصدومیت را پشت سر گذاشته و میتواند استقلال را همراهی کند و تنها دقایقی از نیمه دوم را به خود اختصاص داده است.
بازیکنی که سودای لژیونر شدن یا حداقلش بازی فیکس در استقلال بعد از جام جهانی را در سر داشت، اکنون کمتر در ترکیب تیمش به میدان میرود. با این حساب می توان گفت جام جهانی برای ابوالفضل بدیمن بوده است.


اقدام تحسین برانگیز باشگاه استقلال در آستانه نبرد آسیایی + جزئیات
تغییر برنامه بازگشت استقلال از پرواز به سفر زمینی
رفع موانع خروج از کشور و همراهی ستاره محبوب استقلال با این تیم در سفر به عراق
ستاره محبوب استقلال به دلیل مصدومیت در دیدار فردا شب غایب خواهد بود
غیبت قطعی دو ستاره محبوب استقلال در دیدار این تیم مقابل الشمال قطر
تصویر متفاوت دروازهبان استقلال در تمرین روز گذشته









