بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

واکنش بارسایی ها به تقابل با رئال در نیمه نهایی جام حذفی

ابراز خوشحالی بازیکنان بارسلونا از برخورد با رئال مادرید در نیمه نهایی کوپا دل ری

نویسنده : خبر گزاری پارس فوتبال دات کام
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : سه شنبه 11 بهمن 1401 | 16:52
ابراز خوشحالی بازیکنان بارسلونا از برخورد با رئال مادرید در نیمه نهایی کوپا دل ری

روز گذشته قرعه کشی نیمه نهایی کوپا دل ری به انجام رسید و بر این اساس رئال مادرید و بارسلونا باید به مصاف هم بروند.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

بازیکنان بارسلونا از اینکه در نیمه نهایی کوپا دل ری به مصاف رئال خواهند رفت، خوشحال هستند.

به گزارش پارس فوتبال، روز گذشته قرعه کشی نیمه نهایی کوپا دل ری به انجام رسید و بر این اساس رئال مادرید و بارسلونا باید به مصاف هم بروند. در دیگر بازی نیز اوساسونا و بیلبائو برابر هم قرار می گیرند.

رئال و بارسا در فصل جاری تاکنون دو بار به مصاف هم رفته اند که یک بار رئال ۳-۱ در لالیگا برنده شد و اخیرا بارسا در فینال سوپرجام اسپانیا رئال را ۳-۱ شکست داد. دو تیم طی ۳۵ روز بین ماه مارس و آوریل سه بار برابر هم قرار خواهند گرفت. دو بازی مربوط به کوپا دی ری است و بازی برگشت لالیگا نیز در نوکمپ برگزار می شود.

طبق ادعای آاس، بازیکنان بارسلونا از اینکه به رئال برخورد کرده اند خوشحالند چرا که ترجیح می‌دادند به جای فینال در این مرحله برابر رئال قرار بگیرند، به خصوص که بازی برگشت نیز در نوکمپ برگزار می شود. همچنین بارسا بهترین فرصت را دارد تا با دو میزبانی از رئال در هفته های پیش رو، کار این تیم را در هر دو تورنمنت تمام کند. بارسا در لالیگا فعلا پنج امتیاز از رئال پیش است و با حفظ این فاصله تا بازی برگشت، می تواند با کسب پیروزی رئال را از قهرمانی ناامید کند. بارسا این شانس را هم دارد تا رئال را از فتح کوپا دل ری نیز محروم کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *