آمریکا میزبان ورژن جدید کوپا آمهریکا در سال ۲۰۲۴ شد
آمریکا میزبان رقابت های کوپا آمهریکا 2024 با حضور 16 تیم

ایالات متحده میزبان ورژن جدید کوپا آمهریکا ۲۰۲۴ خواهد بود؛ جامی که از ادغام تیمهای دو قاره برگزار خواهد شد.
ایالات متحده میزبان ورژن جدید کوپا آمهریکا ۲۰۲۴ خواهد بود؛ جامی که از ادغام تیمهای دو قاره برگزار خواهد شد.
به گزارش پارس فوتبال، کنمبول (CONMBEOL) و کونکاکاف (CONCACAF)، روز جمعه همکاری جدید خود را اعلام کردند و این خبر با تایید میزبانی کوپا آمهریکا در سال ۲۰۲۴ توسط امریکا عنوان شد.
ورژن جدید کوپا آمهریکا با حضور ۱۰ تیم از آمریکای جنوبی و ۶ تیم از آمریکای شمالی برگزار خواهد شد.
برای ایالات متحده، مکزیک و کانادا، این یک تورنمنت سطح بالا و رقابتی مناسب در راه آماده سازی جام جهانی ۲۰۲۶، که میزبان آن خواهند بود به شمار میرود.
کوپا آمهریکا ۲۰۲۴ تنها همکاری این دو کنفدراسیون نخواهد بود. طی تفاوت امروز کنمبول و کونکاکاف جام طلایی ۲۰۲۴ نیز با حضور ۴ تیم از آمریکای جنوبی برگزار خواهد شد.
علاوه بر این دو کنفدراسیون برای برگزاری یک تورنمنت چهار جانبه باشگاهی نیز توافق کردند که در سال ۲۰۲۴ برگزار خواهد شد. در این مسابقات دو باشگاه برتر هر کنفدراسیون حضور خواهند یافت.
در پایان این دیدار که به تفاهمهای فوق انجامید، دو کنفدراسیون اعلام کردند که همکاری دو طرفه به نفع هر دو خواهد بود و فرصتی برای حمایت از رشد فوتبال مردان و زنان خواهد بود. ما مشتاقانه منتظر همکاری با یکدیگر هستیم تا پیشرفت در هر دو کنفدراسیون تداوم داشته باشد.
گفتنی است که تیم ملی آمریکا پیش از این چهار بار در کوپا آمهریکا بازی کرده است. این تیم در سالهای ۲۰۱۶ و ۱۹۹۵ چهارم شد و در سالهای ۱۹۹۳ و ۲۰۰۷ نیز در دور گروهی حذف شد. مکزیک نیز ۱۰ بار در این مسابقات حضور داشته است.


عملکرد تحسین برانگیز پیام نیازمند در اولین تجربه دربی خود+جزئیات
دیکتاتوری دیوانه وار ترامپ علیه جام جهانی ؛ آقای رییس جمهور ، فوتبال ، زندان گوانتانامو نیست + جزئیات
رونمایی رسمی تیم ملی فوتبال ازبکستان از اسطوره ایتالیایی + جزئیات
واکنش معنادار سرمربی تیم ملی فوتبال امارات به دیدار مقابل ایران + جزئیات
واکنش عجیب اسطوره استقلال به قرعه تیم ملی در انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶
سنگ تمام ویژه پیشکسوت فوتبال ایران برای تیم امیر قلعه نویی









