خبر خوش در مورد مدافع مصدوم تراکتور
هوشنگ نصیرزاده : محمد حسینی در بیمارستان هوشیار بوده است و جای نگرانی نیست

محمد حسینی مدافع تیم فوتبال تراکتور در حالت هوشیاری در بیمارستانی در حوالی ورزشگاه فولاد شهر بستری است. او در دیدار با ذوب آهن مصدوم شد.
محمد حسینی مدافع تیم فوتبال تراکتور در حالت هوشیاری در بیمارستانی در حوالی ورزشگاه فولاد شهر بستری است.
به گزارش پارس فوتبال، در برخورد شدید دوباریکن تراکتور و ذوب آهن در نیمه اول بازی دوتیم در اصفهان هر دو بازیکن با آمبولانس به بیمارستان منتقل شدند. بازیکن اول محمد حسینی، مدافع تراکتور و دیگر بازیکن امیرحسین صدقی، بازیکن جوان تیم ذوب آهن بود.
وقتی این دو بازیکن از ورزشگاه خارج شدند گزارشگر بازی اعلام کرد که هر دو بازیکن در حالت هوشیاری به سر می برند.
پرس و جو ما از هوشنگ نصیر زاده مدیرعامل تراکتور به این منجر شد که او خبر از سلامتی بازیکن تیمش داد.
اوگفت:
به محض انتقال حسینی به بیمارستان کادر پزشکی از وی شماره ملی اش را سوال کردند و او با هوشیاری به این سوال پاسخ داده تا نشان دهد با وجود ضربه سر شرایط بالینی مناسبی دارد، با این حال با توجه به تشخیص کادر پزشکی بیمارستان زمانی میتواند آنجا را ترک کند که نتیجه آزمایش اسکن سر مشخص باشد. این در حالی است که نگرانی خاصی در این زمینه وجود ندارد.
به گفته نصیرزاده یکی از اعضای کادر پزشکی تراکتور همچنان در اصفهان به سر می برد تا بهبودی این بازیکن را با بیمارستان هماهنگ کند.