چرا قرارد ستاره پرسپولیس فسخ نشده است؟
تاخیر یک روزه در فسخ قرارداد سیامک نعمتی با پرسپولیس به دلیل حضور رضا درویش در کربلا

سیامک نعمتی هافبک پرسپولیس که برای دریافت رضایتنامه خود از پرسپولیس با مشکل مواجه شد و احتمالاً این موضوع فردا قطعی خواهد شد.
سیامک نعمتی هافبک پرسپولیس که برای دریافت رضایتنامه خود از پرسپولیس با مشکل مواجه شد و احتمالاً این موضوع فردا قطعی خواهد شد.
به گزارش پارس فوتبال، سیامک نعمتی که یکی از بازیکنان خروجی پرسپولیس در نقل و انتقالات زمستانی محسوب میشود، در شرایطی که برای دریافت رضایتنامه خود اقدام کرده بود با توجه به حضور مدیرعامل این باشگاه در سفر، نتوانست این مساله را نهایی کند.
رضا درویش مدیرعامل پرسپولیس در سفر به کربلا بهسر میبرد و این مساله باعث شده تا سیامک نعمتی نتواند رضایتنامه خود را دریافت کند. به نظر میرسد این بازیکن فردا فسخ قرارداد و رضایتنامه خود را دریافت کند و به همکاری خود با پرسپولیس بعد از پنج سال پایان دهد.
هافبک سرخپوشان در طول دوران حضورش در این تیم در پستهای مختلفی بهکار گرفته شده بود و یکی از گلهای خاطرهانگیز او مربوط به دیدار با السد در نیمهنهایی ۲۰۱۸ است که منجر به اولین حضور پرسپولیس در فینال لیگ قهرمانان شده بود.


تأکید پیشکسوت فوتبال ایران بر محبوبیت علیدوستی میان همه همتیمیها
اولین باخت پرسپولیس در لیگ فوتبال زنان رقم خورد
قدردانی سازمان لیگ فوتبال ایران از تماشاگران نساجی و پرسپولیس
رد ادعای فسخ غیرموجه قرارداد بیفوما توسط پرسپولیس با استناد به مدارک موجود
پیام ویژه مربی پرسپولیسی برای استقلال و بختیاری زاده !! + جزئیات
واکنش معنادار ستاره پرسپولیسی به برتری استقلال در لیگ نخبگان آسیا + جزئیات









