پشت پرده پاس گلی که سروش ساخت (عکس)
پاس گل طلایی سروش رفیعی در دیدار پرسپولیس و ذوب آهن با تنها 22 دقیقه بازی

سروش رفیعی در بازی مقابل ذوب آهن ۲۲ دقیقه فرصت بازی پیدا کرد و موفق شد در بدو ورود به زمین با یک ارسال دیدنی، امید عالیشاه را در موقعیت گلزنی قرار داد.
سروش رفیعی در اولین لمس توپ پس از ورود به زمین، برای امید عالیشاه گل ساخت.
به گزارش پارس فوتبال، سروش رفیعی در بازی مقابل ذوب آهن ۲۲ دقیقه فرصت بازی پیدا کرد و موفق شد در بدو ورود به زمین با یک ارسال دیدنی، امید عالیشاه را در موقعیت گلزنی قرار داد.
در این صحنه او از وحید امیری خواست تا در فاصله نزدیک به خود قرار بگیرد و سپس طبق برنامه و در لحظه ارسال، شیخ دیاباته و گئورگی گولسیانی به جلو حرکت کردند تا فضا برای امید عالیشاه و گلزنی او باز شود.
اما شاید تمام این حرکات بدون ارسال دیدنی سروش نمیتوانست به گل ختم شود. رفیعی توپ را به نقطهای فرستاد که نه حبیب فرعباسی بتواند دفع کند و نه مدافعان امکان دفع داشته باشند.

سروش در ۲۰ دقیقه پایانی بازی هم مطابق انتظار یحیی گلمحمدی، تلاش و دوندگی قابل قبولی را از خود نشان داد و به حفظ توپ بازیکنان پرسپولیس هم کمک کرد.
او این فصل در بازی با مس کرمان هم توانست یک پاس گل به شیخ دیاباته ارسال کند و به شکلی مشابه توانست گلسازی کند و حالا با این سانتر، تعداد پاس گل خود را به عدد دو افزایش یافته است.


اسناد انتقال بیفوما به پرسپولیس؛ ماجرای ۳۵۰ هزار دلار و ادعای اغوای بازیکن چیست؟ + عکس
لغو مجمع سالیانه پرسپولیس بدون اعلام دلیل توسط باشگاه + عکس
کار دشوار ستاره محبوب پرسپولیس برای بازگشت به ترکیب ثابت این تیم + عکس
خبرخوب برای هواداران پرسپولیس از ستاره مطرح + عکس
سبیل این ستاره در تمرین پرسپولیس سوژه شد + عکس
واکنش پرسپولیس به مصاحبه جنجالی مدیرعامل استقلال خوزستان + عکس









