خبر خوش برای یحیی ؛ بازگشت دو پرسپولیسی به تمرینات
بازگشت سعید صادقی و شیخ دیاباته به تمرین گروهی پرسپولیس

تمرین امروز تیم فوتبال پرسپولیس با بازگشت دو بازیکن به جمع سرخپوشان پایتخت همراه بود.
به نقل از سایت باشگاه پرسپولیس، صدرنشین رقابتهای لیگ، تمرین امروز خود را از ساعت ۱۰ و ۴۵ دقیقه در ورزشگاه شهید کاظمی آغاز کرد. بازیکنان ابتدا به سالن بدنسازی رفتند تا گرم کردن و کار با وزنه را برای ۱۵ دقیقه در آن به انجام برسانند. پس از آن، راهی زمین چمن شدند.
پاسکاریهای کوتاه و ترکیبی و فوتبال هدفمند بخشهایی از این تمرین بودند. در بخش دیگری از کار، اعضای تیم به سه گروه تقسیم شدند و در جریان آن، یک گروه حمله به دروازه را انجام میدادند و دو گروه دیگر به پاسکاری تحت فشار و اجرای پرس میپرداختند. این گروهها با اعلام کادر فنی، جای خود را با هم عوض میکردند. فوتبال درون تیمی هم پایان بخش تمرین صد دقیقهای امروز بود.
در تمرین امروز، سعید صادقی در تمام بخشها، تیم را همراهی کرد و دیاباته که تا پیش از این تمرینات اختصاصی داشت، در بعضی تمرینات گروهی حضور یافت.


خبر بد برای سرخپوشان، ستاره کلیدی مصدوم شد
اطمینان عجیب ماشین گلزنی پرسپولیس به قهرمانی سرخپوشان با مهدی تارتار
پیام معنادار سرمربی سپاهان پس از بازی تیمش با فجر
حضور اسطوره باشگاه پرسپولیس در تمرینات این تیم
ترکیب ستاره محبوب در سمت چپ پرسپولیس مقابل نفت آبادان
غیبت ستاره محبوب پرسپولیس در دیدار این تیم برابر صنعت نفت









