قطعی: غیبت ۲ ستاره رئال مادرید در سوپرجام اسپانیا
غیبت اورلین شوامنی و داوید آلابا در کاروان رئال مادرید برای سوپرجام اسپانیا به دلیل مصدومیت

داوید آلابا و اورلین شوامنی، رئال مادرید را در سفر به عربستان برای شرکت در سوپرجام اسپانیا همرراهی نخواهند کرد.
داوید آلابا و اورلین شوامنی، رئال مادرید را در سفر به عربستان برای شرکت در سوپرجام اسپانیا همرراهی نخواهند کرد.
به گزارش پارس فوتبال، رئال مادرید امروز اسپانیا را به مقصد عربستان ترک خواهد کرد ولی اورلین شوامنی و داوید آلابا در مادرید خواهند ماند. باشگاه رئال مادرید رسما اعلام کرد که شوامنی و آلابا به دلیل مصدومیت قادر به حضور در نیمه نهایی سوپرجام برابر والنسیا نخواهند بود و در صورت راهیابی رئال به فینال نیز نمی توانند به میدان بروند.
رئال چهارشنبه ساعت ۲۲.۳۰ به وقت تهران برابر والنسیا بازی خواهد کرد و در صورت پیروزی باید به مصاف برنده دیدار بارسلونا و رئال بتیس برود. شوامنی از بازیکنان ثابت فرانسه در جام جهانی بود و در بازی اخیر رئال مقابل ویارئال نیز به میدان رفت.
خبر خوب برای رئال بازگشت دنی کارواخال و ماریانو از مصدومیت است و هر دو امروز بدون مشکل تمرین کردند. کارواخال هفته گذشته در بازی برابر وایادولید مصدوم شده بود ولی توانست به سرعت ریکاوری کند. به جای او در بازی برابر ویارئال، ادر میلیتائو به میدان رفت.
اکنون باید دید کارلو آنچلوتی برای پر کردن جای خالی آلابا و شوامنی از چه بازیکنانی استفاده خواهد کرد.


رئال مادرید با چه ترکیبی برابر راسینگ به میدان می رود؟
تأکید ستاره محبوب بارسلونا بر صدرنشینی این تیم در لالیگا و لزوم درس گرفتن از شکست
واکنش ستاره بارسلونا به باخت تلخ برابر رئال مادرید
فهرست رئال مادرید برای ال کلاسیکو حساس اعلام شد
واکنش ستاره جدید بارسلونا به ال کلاسیکو حساس
خبرخوش برای رئال مادرید؛ ستاره کلیدی ماندنی شد









