ستاره ساپینتو آمده دیدار با تراکتور
ابوالفضل جلالی تقابل استقلال با تراکتور

ابوالفضل جلالی به بهبودی کامل رسیده است و در صورت صلاحدید کادرفنی در بازی با تراکتور می تواند به میدان برود.
تیم فوتبال استقلال در هفته پانزدهم لیگ برتر روز پنجشنبه پانزدهم دی، به مصاف تراکتور در تبریز خواهد رفت.
محمدحسین مرادمند مدافع آبیها که در جریان دیدار با مس رفسنجان دچار مصدومیت شد، غایب تقابل با تراکتور در بازی لیگی و جام حذفی است.
علاوه بر مرادمند، عارف غلامی نیز جزو بازیکنان آسیب دیده استقلال محسوب میشود. سفر غلامی به تبریز مشخص نیست و به احتمال زیاد به این بازی نمیرسد.
ابوالفضل جلالی دیگر مدافع مصدوم استقلال است که به دلیل آسیب دیدگی در بازی ایران-آمریکا غایب تیم ساپینتو در ۳ بازی قبلی بود. با اینحال پس از پشت سر گذاشتن دوره درمان و انجام تمرینات اختصاصی این بازیکن از بند مصدومیت رهایی پیدا کرد. جلالی حالا برای بازی با تراکتور آماده شده است و با تصمیم کادرفنی در سفر به تبریز تیم را همراهی خواهد کرد.
آرش رضاوند مصدوم بعدی آبیهاست که در دربی تهران دچار آسیب دیدگی شد و به همین خاطر حدود پنج هفته از میادین دور است.




لحظه احساسی مهدی تارتار در پرسپولیس + عکس
مرور خاطرات قهرمانی جام حذفی توسط دروازهبان باتجربه فولاد خوزستان پس از ۵ سال + عکس
مدافع جوان فصل گذشته بعثت در چادرملو اردکان + عکس
ستاره محبوب هواداران پرسپولیس به پیکان تهران پیوست + عکس
بازگشت ستاره تأثیرگذار پیکان به تمرینات این تیم پس از چند روز غیبت + عکس
حضور پرانگیزه ستاره جوان استقلال در تمرینات پیشفصل این تیم + عکس









