رونالدو با چشمک و گلهای زرد شکار شد (عکس)
ورود کریستیانو رونالدو با دسته گل و لبخند به ورزشگاه مرسول پارک ریاض

باشگاه النصر تصویری جدید از لحظه ورود کریستیانو رونالدو منتشر کرده است. او خوشحال و خندان وارد ورزشگاه مرسول پارک شده است.
باشگاه النصر تصویری جدید از لحظه ورود کریستیانو رونالدو منتشر کرده است.
به گزارش پارس فوتبال، در حالی که از دو ساعت بعد مراسم معارفه رونالدو در استادیوم مرسول پارک برگزار خواهد شد، هواداران النصر احتمالا از همین حالا خود را به این ورزشگاه سی هزار نفری ریاض میرسانند.
رونالدو شب گذشته در حالی وارد ریاض شد که باشگاه النصر مراسم ورود او را با حداکثر نکات امنیتی برگزار کرد و اجازه ورود به هیچ عکاس دیگری غیر از عکاس رسمی باشگاه را نداد تا مراسم در ایزوله کامل برگزار شود و انحصار تصاویر نیز در اختیار باشگاه باشد.
حالا پس از چهار فریم شب گذشته، باشگاه النصر تصویر دیگری را از کریستیانو رونالدو منتشر کرده که او با استایل مشکی خود، دسته گل زرد رنگ را در دست گرفته است.

او همچنین به دیگر دوربین باشگاه النصر چشمک میزند و با لبخند در حال ترک سالن فرودگاه است.
حالا باید دید کریستیانو رونالدو در مراسم معارفه امروز با چه پوششی حاضر خواهد شد و چه زمانی اولین تصاویر او با پیراهن النصر منتشر میشود.


فردین بازی لامین یامال برای مسی و رونالدو + عکس
واکنش احساسی ستاره گرجستان به وداع رونالدو با جام جهانی + عکس
انتصاب آنگ پوستکوگلو به عنوان سرمربی جدید النصر + عکس
واکنش کریستیانو رونالدو به تصمیم عجیب سرمربی پرتغال + عکس
عشق به خانواده در بزرگترین صحنه فوتبال؛ کفشهای رونالدو با نام فرزندانش + عکس
تولد لاکچری پسر رونالدو جهانی شد









