واکنش ستاره گل گهر به گل زیبای پرسپولیسی ها
مهدی تیکدری : شوت بازیکن پرسپولیس استثنایی بود

مهدی تیکدری مدافع راست گلگهر معتقد است روی دو ضدحمله و غافلگیری مقابل پرسپولیس گل خوردند. این تیم با همین دو گل بازنده شد.
مهدی تیکدری مدافع راست گلگهر معتقد است روی دو ضدحمله و غافلگیری مقابل پرسپولیس گل خوردند.
به گزارش پارس فوتبال، مهدی تیکدری در خصوص شکست گلگهر مقابل پرسپولیس گفت:
نمایش خوبی داشتیم ولی در نیمه اول از موقعیتهای خودمان استفاده نکردیم و در نیمه دوم روی ضدحملات گل خوردیم و شرایط بازی کاملا چرخید و طبیعی بود.
او ادامه داد:
طبیعی بود که پس از گل پرسپولیس، ما به دنبال جبران بودیم و آنها روی ضدحملات برنامه داشتند و آمدند روی یک اتفاق و شوت استثنایی به گل دوم رسیدند.
مدافع راست گلگهر با بیان اینکه این شکست هیچ چیزی از ارزشهای تیم ما کم نمیکند، گفت:
بازیکنان گلگهر نشان دادند چه تیم بزرگی هستند. با یک مسابقه کمتر نسبت به دیگران تیم سوم جدول هستیم و برنده خواهیم شد و به رتبه دوم میرسیم. حالا خودمان را برای مسابقه روز پنجشنبه در آبادان مقابل صنعت نفت آماده میکنیم تا سه امتیاز را بگیریم و به کورس برگردیم.
تیکدری درباره ناکامی گلگهر مقابل استقلال و پرسپولیس ابراز کرد:
فکر نمیکنم هواداری از تیم ما ناراضی باشد و اعتراض کند. ما همیشه تمام تلاش خودمان را میکنیم ولی هر دو بازی با استقلال و پرسپولیس ری دو اتفاق گل خوردیم و با اینکه شایسته برد بودیم، باختیم. امیدوارم بدشانسی دست از سر ما بردارد و بتوانیم نتایج لازم را بگیریم.
او یادآور شد:
وقتی تماشاگر نباشد، بازی در خانه خودمان یا حریفان تفاوتی ندارد!


سهمیه آسیایی چادرملو در معرض خطر؛ اتهامزنی به مدیران فدراسیون
پرسپولیس به جذب مدافع ملیپوش نساجی نزدیک شد
پیام معنادار پیشکسوت باشگاه پرسپولیس درباره این تیم
تکلیف این خرید احتمالی پرسپولیس مشخص شد
پرسپولیس و وحید امیری به خط پایان رسیدند
پرسپولیس در آستانه دریافت مجوز سفر به ترکیه









