بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

تک امتیازی که برای تارتار حکم سه امتیاز داشت + عکس

تک امتیاز ارزشمند مهدی تارتار با ذوب آهن 10 نفره برابر فولاد خوزستان

نویسنده : خبر گزاری پارس فوتبال دات کام
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : یکشنبه ۴ دی ۱۴۰۱ | ۱۱:۴۹
تک امتیاز ارزشمند مهدی تارتار با ذوب آهن 10 نفره برابر فولاد خوزستان

ذوب آهن با هدایت مهدی تارتار در روزی که یک اخراجی هم داشت، توانست یک امتیاز ارزشمند از فولاد بگیرد و دست خالی اهواز را ترک نکند.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

ذوب آهن با هدایت مهدی تارتار در روزی که یک اخراجی هم داشت، توانست یک امتیاز ارزشمند از فولاد بگیرد.

به گزارش پارس فوتبال، شاگردان مهدی تارتار با وجود یک یار کمتر در زمین فولاد عملکرد خوبی از خود به جای گذاشتند و موفق شدند دروازه حریف را باز کنند و حتی به سه امتیاز هم نزدیک بودند اما در نهایت به یک امتیاز بسنده کردند.

ذوب آهن باتوجه به توقف مس رفسنجان، فرصت این را داشت تا با پیروزی مقابل فولاد، به جایگاه پنجم جدول صعود کند اما همین یک امتیاز نیز حکم پیروزی را برای سبزپوشان اصفهانی داشت چرا که آنها با این نتیجه یک رقیب مستقیم دیگر را هم کنار زدند و در جدول بالاتر ایستادند.

تیم تارتار که شاید چندان بازیکن ستاره و شناخته شده ای هم نداشته باشد، این فصل مقابل پرسپولیس، سپاهان، تراکتور، مس رفسنجان و فولاد به عنوان مدعیان قهرمانی و سهمیه شکست ناپذیر بوده تا تیمی سرسخت در فوتبال لیگ برتر لقب بگیرد.

تک امتیاز ارزشمند مهدی تارتار با ذوب آهن 10 نفره برابر فولاد خوزستان

جالب است بدانید مدافعان این تیم حامد نورمحمدی، آرمان اکوان، محمد قریشی و آرمان قاسمی هستند که شاید در زمره خطوط دفاعی متوسط لیگ برتر لقب بگیرند اما با دریافت تنها ۷ گل، جزو بهترین خطوط دفاعی بوده‌اند.

این تیم سبزپوش که این فصل نمایش‌های احترام برانگیزی را در فوتبال ایران ارائه کرده، حالا فرصت این را دارد تا در دو بازی باقی مانده مقابل صنعت نفت و هوادار شش امتیاز کسب کند و با حضور در نیمه بالای جدول، نیم فصل موفق خود را به سرانجام برساند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *