برنامه پرسپولیس در آستانه دربی
برنامه احتمالی یحیی گل محمدی برای دربی

آیا سرمربی پرسپولیس تیمش را با دو مهاجم به مصاف استقلال خواهد فرستاد؟
یحیی گل محمدی در چند بازی تدارکاتی اخیر تیمش و دقایقی از ۳ بازی آخر در لیگ برتر با ۲ مهاجم نوک (لوکادیا- دیاباته) به مصاف رقبا رفت تا این تصور ایجاد شود که او قصد دارد این زوج را آماده دربی پایتخت کند.
با توجه به رقابت نزدیکی که بین استقلال و پرسپولیس در جدول مسابقات لیگ برتر وجود دارد به نظر میرسد نبرد هفته دوازدهم بین سرخابیها به نوعی تکلیف قهرمان نیم فصل را مشخص کند. به همین دلیل یحیی دنبال برد خواهد بود تا اختلاف امتیازیاش با استقلال را بیشتر کند و گام بزرگی برای قهرمانی در نیمفصل بردارد.

با توجه به آمادگی دیاباته در بازیهای تدارکاتی و گل ۳ امتیازی او مقابل مس کرمان در آخرین بازی پرسپولیس در لیگ برتر، بسیاری از پیشکسوتان این باشگاه و کارشناسان به یحیی توصیه کردند از توان هجومی تیمش نهایت بهره را برده و تیمش را با زوج لوکا- دیاباته به مصاف رقبا بفرستد.
یحیی گل محمدی ، سرمربی پرسپولیس در بازی امروز تیمش مقابل فجر سپاسی هم از زوج لوکادیا و دیاباته استفاده کرد تا احتمال حضور آنها در دربی را افزایش دهد و باید دید این اتفاق جلوی استقلال رخ خواهد داد یا نه.


حسرت بزرگ مهدی رحمتی با گل گهر سیرجان در آسیا + عکس
احتمال غیبت ستاره محبوب پرسپولیس در دیدار این تیم مقابل نساجی + عکس
تلاش ستاره محبوب پرسپولیس برای از دست ندادن مسابقات این تیم و تن دادن نهایی به جراحی + عکس
دروازه بان پرسپولیس پس از یک برد تاریخی در دربی شروع به کری خوانی کرد + عکس
پیام ویژه سرمربی استقلال برای هواداران آبی سوژه شد + سند
ستاره پرسپولیس با انگیزه بالا به دنبال طلسم شکنی + عکس









