ساپینتو اینگونه تیمش را برای دربی آماده میکند + عکس
آغاز تمرینات استقلال برای برگزاری دربی

بازیکنان استقلال امروز یک جلسه بدنسازی را برگزار کردند تا برای آغاز لیگ برتر، در بهترین فرم بدنی قرار بگیرند.
بازیکنان استقلال امروز یک جلسه بدنسازی را برگزار کردند تا برای آغاز لیگ برتر، در بهترین فرم بدنی قرار بگیرند.
به گزارش پارس فوتبال، در شرایطی که استقلالی ها از لحاظ مالی روزهای پرتلاطمی را سپری می کنند، اما تمرینات این تیم با حضور بازیکنان و روحیه بالای آنها برگزار می شود تا شاگردان ریکاردو ساپینتو خود را برای جدال حساس برابر پرسپولیس در هفته دوازدهم لیگ برتر آماده کنند.
استقلالی ها که یک دیدار دوستانه برابر هوادار را برگزار کرده و در پی انجام مسابقه تدارکاتی برابر تیم های دیگر از جمله نفت مسجدسلیمان هستند، امروز راهی سالن وزنه شدند تا تمرینات بدنسازی و استقامتی خود را برگزار کرده و برای آغاز لیگ برتر آماده شوند.
ساپینتو که هنوز سه بازیکن ملی پوش خود را در اختیار ندارد، امروز نظاره گر عملکرد شاگردانش در سالن بدنسازی بود و البته برای در امان ماندن از سرمای تهران، خود را با تمامی تجهیزات پوشانده بود.




تصویر دلچسب رسانه پرسپولیس برای مهدی تارتار!
افتخار بزرگ برای استقلال؛ سحرخیزان بهترین بازیکن هفته آسیا شد
دلبری رسانه باشگاه استقلال از هواداران + عکس
جنجال بزرگ باشگاه استقلال در فضای مجازی خبرساز شد + سند
با رای گیری AFC ؛ ستاره استقلال بهترین بازیکن هفته لیگ نخبگان شد + عکس
انتشار پوستر تبریک گلگهر برای سالروز تأسیس باشگاه استقلال + عکس









