اعتراف تلخ هازارد: اعتماد به نفس ندارم
ادن هازارد : صادقانه باید بگویم که دیگر در سطح سال 2018 نیستم

ادن هازارد یکی از بهترین بازیکنان حاضر در جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه بود و نمایش درخشانی در ترکیب تیم ملی بلژیک ایفا کرد.
ادن هازارد ستاره رئال مادرید، میگوید دیگر تواناییهای سال ۲۰۱۸ را ندارد.
به گزارش پارس فوتبال، ادن هازارد یکی از بهترین بازیکنان حاضر در جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه بود و نمایش درخشانی در ترکیب تیم ملی بلژیک ایفا کرد.
او موفق شد نقشی کلیدی در صعود این تیم به نیمه نهایی این مسابقات داشته باشد و درخشش خود در چلسی را در این رقابتها نیز ادامه داد.
با این حال، شرایط در جام جهانی ۲۰۲۲ قطر برای او متفاوت است و این بازیکن پس از چند ماه نیمکت نشینی محض در رئال مادرید به اردوی تیم ملی کشورش اضافه شده تا شاید بتواند از این فرصت برای بازگشت به دوران اوج استفاده کند.
هازارد در گفتگو با اکیپ درباره این شرایط اظهار داشت:
صادقانه باید بگویم که دیگر در سطح سال ۲۰۱۸ نیستم. من چنین چیزی را در چند ماه اخیر ارائه نکردم و از نظر فیزیکی و روانی واقعا تحت فشار بودم. من از این که چنین اظهاراتی را مطرح کنم خجالت نمیکشم.
او با اشاره به درخششی که در سال ۲۰۱۸ داشت اضافه کرد:
من شاید در سال ۲۰۱۸ جز ۱۰ بازیکن برتر دنیا بودم. آیا قرار است دوباره به آن شرایط برگردم؟ فکر کنم! اما اگر بدنم به من اجازه دهد هنوز توانایی انجام کارهای زیادی را در زمین بازی برای تیمم دارم.
این ستاره رئال مادرید درباره دلیل اصلی این اتفاقات اضافه کرد:
من هنوز همان تکنیک را دارم اما اعتماد به نفسم را از دست دادم. وقتی به رئال رفتم اضافه وزن پیدا کردم اما پس از یک یا دو هفته همه چیز خوب شد و من از حضورم در رئال لذت بردم.


افشاگری میکل از پیشنهاد نجومی که هازارد رد کرد !
بعد از هازارد ؛ هفت مقدس رئال را چه کسی می پوشد؟
اظهارات جنجالی سرمربی رئال ؛ هر بازیکنی راضی نیست برود!
رکوردشکنی دوباره زلاتان با سن زیاد!
پیام قاطعانه هازارد به مدیران رئال : قصد جدایی ندارم









