جلسه سرنوشت ساز ستاره نیمکت نشین استقلال با ساپینتو برای جدایی
صبر ستاره استقلال به سر آمد ؛ جلسه علیرضا رضایی با ساپینتو برای تعیین تکلیف جدایی

از استقلال خبر می رسد که علیرضا رضایی گلر دوم آبی ها از نیمکت نشینی در این تیم خسته شده است و قصد دارد با ساپینتو برای تعیین تکلیف جدایی خود جلسه ای برگزار کند.
علیرضا رضایی پدیده فصل قبل استقلال از نیمکت نشینی در این تیم ناراضی است.
علیرضا رضایی فصل قبل در جام حذفی و چند بازی لیگ برتر که در درون دروازه استقلال تهران قرار گرفت عملکرد خوبی داشت اما او در این فصل حتی یک دقیقه فرصت بازی پیدا نکرده است، اتفاقی که باعث میشود این دروازه بان جوان از شرایط آرمانی دور شود.
گفته می شود علیرضا رضایی از چند تیم لیگ برتری پیشنهاد دریافت کرده است و قرار است با شروع تمرینات استقلال در مورد وضعیتش با ریکاردو ساپینتو جلسه برگزار کند و بعد از آن در مورد آیندهاش تصمیمگیری کند.
نیمکت نشینی های مداوم موضوعی برای رضایی خوشایند نیست و به همین دلیل باید او در نیم فصل تصمیم مهمی در مورد آیندهاش بگیرد.


ماجراجویی سرمربی استقلالی در فوتبال آسیا ادامه دارد + جزئیات
پیام معنادار پیشکسوت محبوب استقلال برای حمید علیدوستی
پیام مهم پیشکسوت استقلال برای سهراب بختیاری زاده سوژه شد
واکنش احساسی شاهین بیانی به درگذشت اسطوره اخلاق فوتبال ایران
ترس بزرگ حسن روشن از این اتفاق تلخ در استقلال
واکنش سرمربی تیم والیبال استقلال مشهد به پیروزی غیرمنتظره برابر پاس گرگان









