رد پیشنهاد ساپینتو برای حل مشکل محبی
مخالفت مدیران استقلال با پرداخت طلب سانتاکلارا توسط ریکاردو ساپینتو

مدیران باشگاه استقلال با پیشنهاد ریکاردو ساپینتو برای حل مشکل محمد محبی موافقت نکردند. او می خواست خودش مطالبات را واریز کند.
مدیران باشگاه استقلال با پیشنهاد ریکاردو ساپینتو برای حل مشکل محمد محبی موافقت نکردند.
به گزارش پارس فوتبال، مدیران باشگاه استقلال و در راس آن علی فتحاللهزاده از حدود یکماه قبل برای حل مشکل پیش آمده برای محمد محبی در تلاش است اما هنوز نتوانسته آن را تحقق بخشد و حالا کار به جایی رسیده که باشگاه سانتاکلارای پرتغال خواهان بازگشت این بازیکن به ترکیب خود شده است!
مدیران استقلال تلاش زیادی کردند تا بتوانند پول باقیمانده از مبلغ رضایتنامه محبی را به حساب باشگاه سانتاکلارا واریز کنند اما این اتفاق رخ نداد.
جالب است که بدانید در همین مدت با توجه به مشکلات انتقال پول از کشور، ساپینتو سرمربی استقلال به مسئولان این باشگاه پیشنهاد داد که مبلغ مورد نظر را در تهران دریافت کند و همین مبلغ را در پرتغال به حساب سانتاکلارا واریز نماید، پیشنهادی که با هدف حل مشکل آبیها از جانب مربی پرتغالی مطرح شد اما مورد پذیرش مدیران باشگاه قرار نگرفت.
حالا شنیده می شود در نهایت مسئولین باشگاه استقلال نتوانسته اند طلب طرف پرتغالی را پرداخت کنند و حتی سانتاکلارا از طرف ایرانی درخواست کرده محبی را به این باشگاه بازگرداند.


ریکاوری بازیکنان استقلال در بصره پیش از سفر زمینی به اهواز
سرمربی محبوب هواداران استقلال در مسیر جدایی !! + جزئیات
زمان تشییع پیکر پیشکسوت استقلال اعلام شد + جزئیات
هشدار جدی به استقلال در مورد یاسر آسانی
مهندس جدید استقلال را بشناسید ؛ سلاح مخفی آبی پوشان
یاسر آسانی ؛ ستاره بیتوقف استقلال در آسیا









