راهکار جالب باشگاه استقلال برای جلوگیری از محرومیت فرهاد مجیدی
فرشید سمیعی : قطعا باشگاه استقلال پیگیر شکایت کمیته داوران از فرهاد مجیدی خواهد بود

باشگاه استقلال پیگیر شکایت کمیته داوران از فرهاد مجیدی سرمربی این تیم شده است و قصد دارد جلوی محرومیت این سرمربی را بگیرد.
باشگاه استقلال پیگیر شکایت کمیته داوران از فرهاد مجیدی سرمربی این تیم شده است.
به گزارش پارس فوتبال، بعد از اظهارات فرهادمجیدی درباره داوران لیگ برتر و یک کارشناس داوری که عضو کمیته داوران هم هست، خداداد افشاریان خبر از شکایت از سرمربی استقلال داد.
رییس کمیته داوران اعلام کرده بود که شکایتی از سوی این کمیته علیه فرهادمجیدی در کمیته انضباطی مطرح شده و قرار است به این موضوع رسیدگی شود.
حالا مسئولان باشگاه استقلال پیگیر این شکایت شده اند تا جریمه یا تنبیهی برای فرهاد مجیدی در نظر گرفته نشود.
فرشید سمیعی معاون حقوقی این باشگاه در این خصوص گفت:
درخصوص شکایت کمیته داوران علیه فرهاد مجیدی هم بدیهی است که لوایح دفاعیه تهیه و آماده حضور در جلسات رسیدگی هستیم.
معاون حقوقی استقلال البته درخواست مهمی را در این خصوص مطرح کرده است:
قطعا در خواست تشکیل این جلسات به صورت حضوری را داریم.
باید دید سرانجام این جنجال بزرگ در فوتبال ایران چه خواهد شد و در نهایت چه اتفاقاتی در این خصوص رخ می دهد.


پایان غیبت میلاد میداوودی در سفرهای استقلال؛ مشکل مالیاتی حل میشود؟
غیبت دستیار سهراب بختیاری زاده در دیدار استقلال مقابل الشمال قطر
موضع تند علی تاجرنیا علیه پیگیریهای پرسپولیس در پرونده یاسر آسانی
پیام معنادار تاجرنیا به شایعه پیوستن علیرضا بیرانوند به استقلال
بازگشت ستاره محبوب استقلال به تیم ملی آلبانی پس از درخشش در ترکیب این تیم
کاهش خستگی بازیکنان استقلال با حذف مسیر زمینی









