هوادار – استقلال ؛ به یاد تنها خاطره تلخ آبی ها در شب برد ۳ امتیازی + عکس
سیاوش یزدانی بازیکن اخراجی استقلال در دیدار برگشت فصل گذشته با هوادار

هوادار آخرین بار در لیگ بیست و یکم در حالی به مصاف استقلال رفت که در پایان با یک بازیکن بیشتر تن به شکست مقابل شاگردان فرهاد مجیدی داد.
تیم هوادار آخرین بار در دور برگشت مسابقات لیگ برتر بیست و یکم در حالی به مصاف استقلال رفت که در پایان با یک بازیکن بیشتر تن به شکست مقابل شاگردان فرهاد مجیدی داد.
دیدار هفته یازدهم تیم استقلال مقابل هوادار در حالی برگزار میشود که رویارویی آبیپوشان تهرانی مقابل این تیم همشهری، یادآور خاطره تلخ اخراج یکی از بازیکنان استقلال در آن دیدار است.
سیاوش یزدانی مدافع ثابت فصل گذشته آبی ها در دقیقه ۸۸ آن مسابقه با یک اقدام غیر حرفه ای خودش را کاندیدای دریافت کارت قرمز کرد! این مدافع دقایقی پس از به ثمر رسیدن گل دوم تیمش و در حالی که بازیکنان هوادار مشغول حمله بودند توپی که بیرون زمین بود را وارد بازی کرد و به همین علت با کارت زرد دوم مواجه و در نهایت مجبور شد زمین بازی را ترک کند! سیاوش یزدانی پس از این اقدام هرگز توضیح درستی در رابطه با علت انجام این کارش نداد.

تصویر لحظه اخراج سیاوش یزدانی در دیدار برگشت فصل گذشته در واپسین دقایق مسابقه
شایان ذکر است؛ دیدار برگشت تیم های هوادار و استقلال در ورزشگاه انقلاب کرج با پیروزی دو بر یک استقلال به پایان رسید. رودی ژستد از روی نقطه پنالتی و امیر ارسلان مطهری گلهای استقلال در آن دیدار را به ثمر رساندند.
ناگفته نماند؛ سیاوش یزدانی این روزها نیز به دلیل انتشار یک توییت انتقادی نسبت به برگزاری جشن تولد سرمربی پرتغالی تیمش مغضوب ساپینتو شده و از حضور در تمرینات استقلال محروم است.


رونمایی استقلال از پوستر روز بازی مقابل الشمال قطر + سند
شکستن سنت عکس دستهجمعی مقابل هواپیما توسط استقلال در سفر به بصره + عکس
تصویر دیده نشده از مرد شماره یک استقلال سوژه شد + عکس
رونمایی ویژه استقلال از پوستر دیدار مقابل ایستا البرز + سند
پیام احساسی سرمربی محبوب استقلالی برای درگذشت حمید علیدوستی + سند
حضور پرانرژی دروازهبان استقلال در تمرینات این تیم با وجود شکست مقابل شبابالاهلی + عکس









