شیطنت فن دایک پنالتی وستهام را خراب کرد؟ + عکس
گود کردن نقطه پنالتی توسط ویرژیل فن دایک در هنگام پنالتی حساس وستهم

به نظر می رسید ویرژیل فن دایک مدافع لیورپول، در از دست رفتن پنالتی وستهام در دیدار امشب بیتاثیر نبوده است.
به نظر می رسید ویرژیل فن دایک مدافع لیورپول، در از دست رفتن پنالتی وستهم در دیدار امشب بیتاثیر نبوده است.
به گزارش پارس فوتبال، لیورپول دیشب در آنفیلد به مصاف وستهم رفت و در نهایت موفق شد با تک گل داروین نونیز به پیروزی برسد. البته تیم میهمان هم فرصت گلزنی داشت که بهترین آن در دقیقه ۴۵ رقم خورد؛ جایی که خطای جو گومز روی جارود بوون، باعث شد تا داور نقطه پنالتی را نشان بدهد.
البته داور برای اینکه تصمیم نهایی را بگیرد، از VAR استفاده کرد و در همین لحظات بود که ویرژیل فن دایک دست به کار شد تا مانع از این شود که پنالتی زن حریف به درستی کارش را انجام بدهد.
او با پای راست تلاش کرد تا نقطه پنالتی را کمی گودتر کند تا در هنگام زدن ضربه، بازیکن وستهام دچار مشکل شود.
داور بعد از چک کردن صحنه روی مونیتور کنار زمین، نقطه پنالتی را نشان داد و خود بوون پشت ضربه قرار گرفت اما شوت او به سمت راست دروازه را آلیسون با شیرجه ای دیدنی دفع کرد.

البته مشخص نیست اقدامی که فن دایک انجام داد، چقدر روی ضربه بوون تاثیر داشت اما به هر حال او حتی زمانی که بازی متوقف بود هم برای گل نخوردن تیمش تلاش کرد و هواداران لیورپول این را فراموش نخواهند کرد.


انتقال قرضی مدافع بارسلونا به لیورپول + عکس
جدایی قرضی مدافع وسط بارسلونا به مقصد لیورپول + عکس
چلسی ستاره پیشین لیورپول را به خدمت گرفت + عکس
رونمایی از کیت جذاب لیورپول برای فصل جدید فوتبال انگلیس + سند
حضور ستاره لیورپول در تاتنهام رسمی شد + عکس
ستاره مجارستانی لیورپول قرارداد خود را تمدید کرد + عکس









